Barnsligt förtjust!

2014-04-04 kl. 06.15. Marianne och Marlene har namnsdag. Barnsligt förtjust i att ha namnsdag - kan bero på att jag inte hade någon namnsdag fram till 1986. Då blev det "ketchup" med både Ylva och Marianne!
 
Undrar för övrigt om jag inte har en liten Siri som ska grattas idag? Grattis! Född 04-04-04 - vars föräldrar dessutom gifte sig 07-07-07. 
 
Och så var det fredag igen. Torsdag dög. Mycket jobb. På jobbet före 8 och inte hem förrän efter 18. Mycket blandad kompott. Ömsom vin - ömsom vatten - fast mest vin.
 
Som den pessimist jag är tittat jag ut över gårdstunet ser det grådaskiga gräset sticka fram - och undrar förstås när jag ska vakna och ha några decimteter snö? Spanar på långtidsprognosen - men inte en flinga så långt ögat når.
 
Glad nyhet för vännerna i Kiruna - E10 ska rustas.Feta rubriker på NSD,  Men kom igen nu regeringen - 2 mil av massor räcker inte.
 
Guld till syrrorna Mattsson kan vi också glädja oss åt. Och på sportfronten kan vi vänta mer. Ikväll spelar LF i Borås och Northland hemma. Kan hoppas att Max Wiik får äta upp sina ord . guldläge för LF att knäppa hela basket-Sverige på näsan - skriver han. Men det kommer inte att hända - inte en chans är hans slutsats. Såna uttalanden triggar mig!
 
Har nog en biljett till kvällens hemmamatch får dock se om jag hinner med. Börjar dagen med att hämta en "hemlig gäst" vid tåget - fast hämtar gör nog Jens. Men sen blir det till att packa för två dagars umgänge med partivänner. Först årsmöte i morgon - och sen Valskola på söndag. Tuffa - men roliga tider nu!
 
Inte många som vet hur mycket jobb som ligger bakom innan det finns valsedlar att stoppa i valurnan. På måndag är det dags för "värdetransport" tlll länsstyrelen - med de kandidatförklaringar som ska medfölja varenda kandidat som står på listorna. Och gissa om det alltid saknas någon? Och Valmyndigheten ligger inte i framkant då det gäller att nyttja nya tekniken - ingen bank-id här inte. Men det var värre förr - 4-sidiga set men karbonpapper var det då jag började.
 
En god morgon och en bra fredag tillönskar jag er alla.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback