Björnen sover - inte!

2014-04-14. kl. 05.50 - och idag är det Tiburtiusdagen. Den yngste med tilltalsnamnet Tiburtius är enligt ratsit 18 år. Och tillhopa är de bara 26 - inklusive de som har det som mellannamn!
 
Och idag är det inte säkert att björnen sover. Ska vara dagen då det lämnar idet. För min del kunde de gärna få stanna kvar där  året om.
 
Själv känns det som om jag skulle kunna sova dygnet runt. Går så när man slappnar av. Har varit ledig sen fredag efter lunch och inte satt min fot på expen inte ens för att låna toan.
 
Igår var jag på arcushallen från klockan 10 till klockan 14. Fritz Olsson cup i fotboll. Och om en ska tro skrocket så är det läget för mycket kärlek nu. Idel ädel förluster i spelen iaf - förlust i alla tre matcherna för Lisas lag. Men nu var de något decimerade för de 01 som ska ned till Södertälje för basketcup fick inte spela. Ville inte riskera skador. För övrigt ska fotboll spelas utomhus  och med fördel på riktig gräsplan.
 
Vaknade i natt och fick nyheten om att säkerhetsrådet snabbinkallats. Ruskigt det som händer Ukraina.
 
Annars har lokaltidningarna mest glada nyheter . guldfesten och man som räddades från att drunkna - i Harads. Anrik gård i Bensbyn som brann upp tillhör inte de glada - men ingen människa omkom iaf.
 
Allvarlig nyhet - om att vuxens´psykiatrin är i kris. Bättring eller böter säger arbetsmijöverket. Verkar som om det snarare snart lättare kan räknas vad som fungerar på Sus - än tvärtom. 
 
För övrigt var jag och hälsade på Åse så sjukhuset igårkväll. Hon påbörjar sin fjärdevecka på sjukhuset. Stor ryggoperation som inte verkar ha fått riktigt bra. Men hon är stark med ett strålande humör. Och vi ska äta påskaägg tillsammans - om hon blir kvar över påsk.
 
Idag är det vanligt blåjobbande som gäller. Lite otryggt att inte har varit och förberett veckans jobb. Men idag går vi för halvstyrka - så det blir nog lugn och ro. Såg på FB att Jens är på väg till stockholm - och Thomas har nog full sammanträdesdag idag.
 
Och kort vecka är det - så det gäller att ligga i för att få full pott iaf. Ha en skön måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback