Bocken som trädgårdsmästare

2014-04-25. kl. 05.00. Markus har namnsdag. Grattis!
 
Riktigt bra dag igår. Två låsta positioner fick sin lösning. Och plötsligt kändes livet lätt att leva igen. Började dagen med att leverera morotstårta till jobbet - tyvärr blev det en bit till mig själv också. Men väldit kalorisnål enligt Jörgen. Kan undra om leverantören - Seskör Värdshus håller med?
 
Sen däckbyte. Kom en kvart för tidigt - men däckkillen kom och nästan slet nycklarna ur min hand. Så jag var färdig innan min bokade tid infallit. Prisvärt med 650 kronor för däckbyte plus inkvartering av däcken.
 
Besök av två trevliga damer , Anne från Piteå och Carina från Kalix. Som både hämtade EU-material. Och så packade jag ihop för Jens och Thomas kampanjande i Pajala idag. Eftersom Jens bil var på basketavslutning i Antnäs fick det bli en tripp dit och packa in i hans bil. Hann in en sväng och få ett fika - och se början av Saras lag som spelade mot tränare. Stackars tränarna - jublande applåder när tjejerna tog poäng.
 
Hemma först efter åtta - och i säng vid 22.
 
Vaknade klockan 3 - egentligen mogen att stiga upp - men låg kvar till halvfyra. Njuter nu av  en stilla morgonstund. Klockan är kvart över fem - har just ringt och väckt T2 som åker med J1 till Pajala och kampanjar. Tryggt att veta att de har Marit med sig - om än i pappversion. Och så att de sen möter upp de lokala partisterna med Agneta, Maja och Ulla i främsta ledet!
 
FB är bäst - för nu inväntar jag bara tecken på att även Jens är vaken. #curlingmorsa#. För alla partister!
 
Känns tryggt att läsa att polisen verkar ha koll på vilken person som är spindeln - giftspindeln - i nazistnätverket här i trakten. 27-åring - som media gärna får lämna ut mer uppgifter om! Kurirens ettannyhet!
 
NSD toppar med febril jakt på vikarier till vården. Huvudartikeln finns inte ute än - men om konsekvensen för Bodens kommun - 1,9 miljoner för att få sjuksköterskor!
 
Nils Johansson skriver krönika i NSD idag - om att någon vid en hemvändarfest ska ha skålat för Olof Palmes mörkare -år 2014 - nu i påsk alltså. Det är nästan så man tror han hört fel - flr att få en bra story till sin krönika. Men Nils är ju en redig karl - så tyvärr är det väl sant. Lite mer sanning - Nils undrar varför andra partier inte var med på anitazistdemonstrationen i onsdags. Det finns åtminstone två svar - någon reell inbjudan har nog inte kommit. Och det andra är fråga om huruvida man är trovärdig när man har bocken som trädgårsmästare. Kolla in bilderna här - gossen med "röds stjärnan" på mössan - och med en loggbild på FB av Lenin!
 
Träffade för övrigt en partivän igår - född 1929 - som berättade att han mindes andra världskriget utbrott - och hur Putins agerande nu - stämmer väl med Hitlers då. Hur Hitler skulle rädda tysktalande i andra länder - och hur det slutade!!
 
Han tyckte bestämt vi skulle gå med nästa gång - med budskapet från folkpartiets valaffisch 1939 - 
  Tröjan liksom muggar, affisch med samma tema finns att köpa via Fokpartiet. Det känns skönt att ha valt ett  med friska sunda rötter och en historik som är aktuell än idag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback