Däckbytardag

2014-04-24, kl. 06.00. Och Vega har namnsdag. Grattis! Troligen inte så många som har anledning att fira idag. Fick söka två gånger på google innan jag hittade wikipedias namnförklaring.
 
Igår  var det fest hela dagen. Dop av Nils Oscar Vilhelm i Haparanda kyrka. Oscar blev "doppad" som han sjlv uttryckt det på morgonen.
 
Sen var vi till fantastiska världshuset i Seskarö - där vi bjöds på en fantastisk lunchbuffé med åtföljande dessert. Blev nog så där närmare 30 mil i bil. Så jag stöp i säng när jag kom hem.
 
Och idag ska festandet fortsätta - fick med en stor bit av en morotstårta - så nu kommer grabbarna på jobbet att få glädjas.
 
Stora nyheten igår var väl Reinfeldts besök i Luleå. Speglas av båda tidningarna - men kan inte tro att arrangerande moderarata studenförbundet är särskilt glad över artikeln i Kuriren - som mest handlar om en arbetslös Håkan Jönsson från Sunderbyn.Jönsson dominerar hela ettan med en liten inklippt pyttebild av Reinfeldt. Hittar inget på nätet alls - utom om polisens bevakning.
 
NSD toppar med att Luleå inte kan ta emot fler flyktingar pga bostadsbristen. Sannerligen beklämmande situation då Luleå kommun har ett bostadsbolag som totalt dominerar. Varför bygger man inte där folk har råd att bo? Nä man satsar på lägenheter i exkluvia lägen där man förväntas ha råd att betala uppemot 12 000 kronor för en trea. Vadå allmännytta!! 
 
Och NSD får nog skicka sina rubriksättare på rättstavningskurs - Reinfeldt talade om "värdspolitik" - enligt NSD:s rubriksättare.

Statsministerns lektion i värdspolitik 

 
Så här ser det ut nu - få se hur länge det blir kvar?
 
Nu blir inte jag kvar längre - för idag är det däckbytardag. Tid klockan 09.00. Men jag ska försöka vara där lite före - med hopp om att komma så fort som möjligt till jobbet. Lite extra spännande då jag varit borta en hel dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback