Hervor - en hen?

2014-04-01 - och Hervor och Harald har namnsdag. Grattis! Blev nyfiken på Hervor - osäker om det var ett kvinno- eller mans namn. Hervor - en hen - tycker jag! Känns iaf som en starkt namn - kanske behövs bättre för en tjej än en kille?
 
Härlig dag igår - full rulle hela dagen. Hann med en sväng ut till Helmers i Alvik - kolla lokaler för lunch med partiledaren nästa vecka. Annars hade jag och T2 en lugn dag - bara vi två. Jörgen på solsemester och Jens och Thomas svischade bara förbi då och då - mellan sina utflykter.
 
Eftersom jag fick veta att det var slutsålt i LEA blev jag kvar hemma på. Men fick tips om matchen på Viasatsport. Och här blev jag häckande framför datorn. Northland totalkvaddade Salléns - en fröjd att se. Två reflektioner hann jag med. Det sken genom rejält att kommentatorerna inte förväntat sig annat än att Salléns skulle vinna. Nästan lite förvånade att en "koloni" som Luleå stack upp. Tänkte också att det var rätt att reagera på att A-hallen reserverats för pojkarna. Tänk nu fick Saras lag spela där igår  och kunde sitta och se när Northland vann på samma arena. På det här golvet tog de guld igår. #Symbolvärde#.
 
Snöade ymigt igårkväll - syns dock inget större spår av det. Men det är minus 9 - så behagar vår herre att skicka ned något idag så blir det i snöform. Läste på FB att det fanns optimister som redan lagt om till sommardäck. Bra att ha lite livserfarenhet med sig!
 
Båda tidningarna har förstås hjältetjejerna på ettan! Sen kör de olika spår - NSD om nätkränkning och NK om styckmordet. Utan att förringa det som pågår på nätet som känner jag att det gått inflation i ordet "kränkt". Snart är man unik om man inte känner sig kränkt av någon anledning.
 
Och första aprilskämtet har jag redan gått på - om att Jens tappat sin telefon på basketmatchen igår. Så sannolikt att jag inte ens kände igen telefonnumret han hänvisade till - Skatteverkets.
 
Sa just igår att i den här stan är allat möjligt - så hur tokigt skämt man än skriver kan man aldrig veta. Hann iaf få kaffet i vrångstrupen - symboliskt - när jag läste rubriken på Kurirens aprilskämt. Om att avgiftsbelägga isbanan - kändes lite extra eftersom det är på intiativ av mig och Birgit G som den kommit till.
 
Lättlurad som jag är får jag väl vara på min vakt idag. Till jobbet som vanligt- Gör ett brejk mitt på dagen och hälsar på Åse på SuS - och har jag tur får jag även träffa syster Gisela där - rätt avdelning iaf.
 
Gå nu ut i livet och låt er luras idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback