Hon Glenn?

2014-04-22, kl. 06.00 - och Allan och Glenn har namnsdag. Grattis! Blir smått förundrad över Wikipedias svar. Att namnet Glenn är överrepresenat i Göteborg har man ju hört. Men att det skulle vara för att skottar och holländare kommit dit - och kallat sina döttrar för Glenn vete rackarn om jag tror på. Hon Glenn?
 
Tre dagar helledigt så var jag nöjd med påskfirandet. Så det blev jobb hela dagen igår. Från 8 -17 med en brejk för svartaxi och middag. "Taxi" till Måttsund för att hämta Sara - och hennes far som kom lufsande i springkläder. Och sen middag på Timmermansgatan - med medhavd porterstek på älg! Den hade jag minsann lyckats himla bra med!
 
Blev lite mer "nyttigheter" när jag kom hem. Färdigställde deklaration till kusindottern. Och så pillade jag med budgetuppföljning för jobbet - medan jag njöt av TV:s besök hos kronprinsessparet på Haga. Dagsaktuella bilder blandades med bilder från Hagasessornas tid - och inte minst av arvprinsen. 
 
Startat bra idag - upp kvart i fem - efter en god natts sömn.
 
Förstås jäkligt otäckt att de visar sitt fula tryne - nazisterna. NSD skriver "Luleå offer för nazistattack". Och på Facebook övertrumfar folk varann för att ta avstånd. Blir så kluven! Så nära oss - och så verkligt nu. Samtidigt är det ju upmärksamheten som triggar såna här fula typer. Det är ju absolut det de söker.
 
I skuggan av denna framsmygande nazism satsar Sverigedemokraterna i Norrbotten. Nu är det Pajala tur att få besök - på torsdag mellan 18-20 - och Folkets Hus. Uppenbarligen har Folkhets Husföreningen i Pajala inte nåtts av det centrala påbudet att inte hyra ut till främligsfientliga krafter? Och nu har vi ett namn också - Christina Thuring..Dock ingen pajalabo eller norrbottning - hemort Söderhamn. 
 
Och så har de defintiva och säkra vär/försommartecknet kommit. Gräsbrand på Herstökullar. Då vet man - att nu är det vår!
 
Och fotbollsbilder på både Kurirens och NSD:s etta är inte fyskam till tecken det heller. Börjar längta sommar - tänker Byvallen och fotboll. Få se om jag kommer mig dit i sommar.
 
Ett vet jag iaf - dit kommer jag - expen - om några timmar. Blir till att köra hårt. Börja veckan på en tisdag - och sen planerad ledighet på onsdag. Det duger inte ett supervalår som detta.
 
Och vädret - det ser ut att bli en lika strålande dag idag som det varit hela helgen. Ta er en promenad  och promenera för mig också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback