Min födelsedag

2014-04-18, kl. 08.00. Och Volmar och Valdemar har namnsdag idag. Långfredag - själv ser jag det som min födelesedag eftersom jag är född på en långfredag.
 
Påsken är den enda storhelg som jag riktigt gillar. Den är en lagom blandning av vardag och helg. Skärtorsdag tex då kan man inleda med lite blandning av jobb och ledighet. Kan säga att för egen del blev det väldigt lite jobb - även om jag visst var tillbak till jobbet 4 ggr efter att jag egentigen lämnat det. Toabesök och glömda grejor!
 
I övrigt hann jag med två besök hos vänner - ett på sjukhuset - i en och en halvtimme - och ett i Svartöstan. Det senare gav mig lite kattallergi. I övigt besök på Kvantum - 2 ggr - det andra för att fråga efter mitt Ica-kort som mystiskt försvunnit. Nu återstår bara att göra ett avancerat sök i bilen - under säten och så. Dollarstore, Blomsterlandet, Maxi och "nya" Lindgrens hade också äran att se mig.
 
Något mer måste det varit också - för jag startade klockan 8 och kom hem kl. 17.
 
Bra födelsedagspresent fick jag också - Skellefteå krossade Färjestad . 5-2 tror jag det blev. Och jag fick vara med via kanal 5.
 
Har sovit fram till klockan 7 - även om den sista timmen snoozades fram. Vaknade med ett ryck av att Jörgen från jobbat stod framför mig och meddelade att jag kunde fetglömma det mesta - datorkrasch. tack o lov var det kvar på drömsidan - hoppas jag?
 
Känner mig smått äcklad vid tanken på att jag igårkväll smackade i mig nästan 4 hg smågodis. Tur nog hade jag fått i mig det mesta innan de på TV berättade om hur löss användes i tillverkningen. Intet nytt egentligen men man förtränger!
 
Nu börjar solen tränga fram - verkar bli lika "fet" som utlovats. Så nu plockar jag bara bort lite här inne. Packar böcker, korsord och kaffe och intar häbbarsbron.
 
Min dag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback