"Northlands universitetssjukhus"

2014-04-09, kl. 06.30. Otto och Ottilia har namnsdag.
 
Redan onsdag och 10 grader kallt. Ingen motorvärmare i - men det ska nog gå bra iaf. Är som om man tänkt bort den - nu när gräsmättan nästan dominerar över snön.
 
"Rörelsen" gick på högvarv igår. Skjutsade Anne till landstingstinghuset. Sen hämtning av både henne och en centerpartist för leverans till Kirunatåget.
 
Sen var det dags för hämtning av Lisa kl. 19 - till basketträning. 6-2 till Norrköping när vi anlände hallen. Riggade upp datorn på en plint - och en annan plint fick bli stol. Så samtidigt som tjejerna tränade satt jag och någons förälder och följde matchen i Norrköping. Med 12 poängs underläge trodde vi nog att det var kört. Men vilken upphämtning Northland gjorde!!
 
Kul när Nord Nytts studioreporter skulle berätta att någon blivit förd till Norrlands Universitetssjukhus. Då höllhan på att säga Northlands universitetssjukhus.
 
Tidningarna är förstås fyllda av "guldrubriker". Fast NSD:s stora nyhet på ettan är vänsteravhoppet i Boden. Börjar bli lite nerv i politiken nu. Men den nyheten har de förstås låst in.
 
Förstår inte motivet till serien om Tysklands malmfälten idag heller. Ett samhälle som taz av gruvan finns det väl närmare mål att skriva om?
 
Men det spelar inte så stor roll - för idag har jag inte så mycket tid för tidningarna. Tidigt till jobbet och hinna undan en del innan det är dags för paltlunch ute i Alvik med partiledaren. En dag kvar till valsedelsbeställningarna ska vara helt klara. Då ska det bli mer av vila för mitt blodtryck!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback