Och jag var där!

2014-04-13. kl. 0800. Och smått vansinnigt att jag sovit till kl. 7. Och smått vansinnig stämning på basketen igår. Bara hålla med Tomas Pettersson i Expressen - vansinnig final. Och jag var där! Tillsammans med minst 3000 andra. Trodde aldrig att jag skulle sitta och vänta i två timmar för att hålla den sittplats vi fick tag i. Men det var det värt. I alla positivitet måste jag ändå undra om det är normalt att en svindyr nybyggd hall inte ska klara ventilationen. Trodde jag skulle tuppa av i halvtid. Matchprogrammet fick agera fläkt och räddade mig!
 
Gjorde ett medvetet val igårmorse och gck aldrig in på bloggen. Kastade mig omdedelbart över den påbörjade saneringen av lägenheten. Från kl. 6 på morgonen till lunch. Då blev jag bjuden på kaffe och mandelskorpor på övervåningen.
 
Sen hann jag ta det lugnt innan vi tog bussen in 15.20. Ni förstår - vi var mer än två timmar i förväg till matchen - men det behövdes minsann! Och får jag nu vara än mer småkritisk så är logistiken runt serveringen och baren inte den bästa. Matkunder med bokade bord i samma kö som vi som bara skulle besöka baren. Det får man fixa tll nästa års guldmatch!
 
Avdelningen glada nyheter - 20 kronor i vinst på Lotto. Låter som en storspelare då jag konstaterar att jag  ammade noll på Keno, Eurojackpot. Och även struktipset tillsammans med Anita.
 
Avdelningen trista nyheter inhöstar att en man som var md i taxiolyckan i Luleå tydligen är livhotande skadad. En taxibil som oförklarligt rammade ett träd när den gick ur en rondell. Fick en livebeskrivning av en som passerat där. Och på Mallis har en svensk cyklist omkommit, Lite orolig då jag såg om en bekant som var där och cyklade.
 
Plus för FP i dagens opinionsmätning har väl också lite guldkant. Men andra rsultat gör en mindre glad. Att gapet mellan blocken är stort gör mig dock inte modstulen - vi var uträknade även samma tid inför förra valet. ALLT kan hända när valrörelsen kommer igång. Och då menar jag ALLT,
 
Noterar att båda lokaltidningarna slåss om att använda mest "guldfärg". Igår på machen slogs det om vem som först skulle lämna ut den förtryckta löpsedeln. NSD började dela sin  bunt när det var 18 sekunder kvar - och Norrköping fortfarande kunde sätta en trea - och gå upp i ledning, Men chansningen lyckades ju!
 
En annan kuriosa är väl att Frida Aili satt på silverbänken. Hon som lämnade Northland för att äntligen få vara med och ta ett guld. Bittert!
 
Nu sitter jag och väntar på sms från Lisa, Enligt prelinära uppgifter är det basket kl. 15, Och så är det fotboll på Arcus. Men några tider för det senare har jag inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback