Provocerande

2014-04-20, kl. 07.30.
Ingen koll på dagens namnsdag - så det får bli en länk till gårdagens mest provocerande för att inte säga skrattretande nyhet. En 50-lapp i (s)kattesänkning för pensionärer. Ska matcha alliansens löfte om att skatteskillnaderna mellan pensionärer och löntagare ska minkas. Kan undra om rösterna i årets val verkligen är så billiga?
 
Med ena benet i pensionärstillvarn och andra i löntagar dito - så har jag inget problem med att löntagare får ett avdrag för inkomsternas förvärvande. Tycker Gabriel Romanus beskriver det väl i det här blogginlägget.
 
Igår lyckades jag med en ingenting-göra dag 2, Sol och korsord och för mycket istoppande av mat. Besökte Åse på sjukhuset - och fördrev lite tid för henne. Nu inne på sin fjärde vecka - och behandlingen består i stort sett av väntan.
 
Hann med att fixa till en porterstek också. Av älgköttet jag fick av Agneta. Tack, tack! Eftersom det var en "talargåva" mest till Jens tänkte jag mig leverans till Timmermansgatan. "Lina" har nog inte kommit med något matkasse för påsken.
 
Min stratei är nu att stanna hemma och njuta av solen idag också. Kollat yr.no plus gjort en bedöming av himlen här ovan oss. Ser ut att bli en ljuvlig förmiddag - sämre framåt sen em. Då tar jag itu med kusinens deklaration. Så får det bli jobbdag imorgon. Mycket i pipen - och jag ska vara ledig på onsdag. 
 
Ha en bra påskdag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback