Skyddad av ingen?

2014-04-02. kl. 06.00 - idag börjar jag med att gratulera min barndomskompis Ann (egentligen AnneChristin - fast vad då egentligen - i min värld är det Ann). Genom alla år 1 vecka och 1 år efter mig. Nu uppnår hon lilla pensionsdagen - 65. Själv strävar jag ju vidare mot stora - 67.
 
Och så Gudmund o Ingemund - namnsdag. Gundmund skyddad av gudar - då kunde man ju tro att den andra skulle vara skyddad av ingen? Men då har man hittat på att det kanske fanns en gud som hette ing. Kan iaf konstatera att vi har betydligt färre gudar idag än förr!
 
Någon gud eller annan högre makt var iaf med LF basket igår. Seger hemma mot Borås. Och själv är jag hjärtinnerligt skadeglad att de sportjopurnalister som igår skrev ned LF totalt - fick så FEL.
 
Annars en helt vanlig dag - med några ljuspunkter. Inbjudan till dop 23 april. Få se nu om Oscar ska bli döpt denna gång - minst tredje gången gillt iaf. Dop med förhinder är bara förnamnet. Och så var jag till SuS och hälsade på Åse. Stor ryggoperation för diskbrock och ryggmärgsförträningar. Men ny "skummetod" - kan undra om det är något för kusinen?
 
Några fler aprilskämt än de jag redovisade igår gick jag inte på. Däremot skickade jag ut en inbjudan till lunch med partiledaren som ska äga rum nästa vecka. Och fick anmälan som reserverade sig för om det var ett aprilskämt. Och visst kändes det lite konstigt att datera ett par medlemsansökningar med 1 april!
 
Panik igårkväll - då jag absolut tyckte mig se en igelkotte ute på det tunna snötäcket. La ut en burk med kattmat för säkerhetsskull - fast undrar om de ska matas nu? Borde väl egentligen hoppas den kryper tillbaka i idet. Sista snön för i år har INTE kommit än,#väderspår#
 
Hetsar inte upp mig för någonting i tidningarna idag. Styckmordsrättegången går vidare - försvarsadvokaten försöker så frön om annan gärningsman. Teamsportiakonkursen får stort utrymme - och jag förstår inte riktigt - det handlar både om Kiruna och Luleå. Men vem bryr sig - inga fordringar i det konkursboet.
 
Idag ska läggas sista handen för att ordna mat och logi för helgens aktiviteter. Åker förbi i Gammelstad och beställer mackor för söndagens övning. Vidtalat Doris som hämtar ut sen lördagem. Återstår att få någon som "kejtrar" mat till oss också. Någon "direktörstallrik" á 449 kronor blir det dock inte - något som ett företag erbjöd!
 
För övrigt fick jag en förfrågan igår om Strutz Bageri var någon ättling till mig? Tydligen har Kjell Swärd skänt böcker så att de har delats ut till alla hushåll i byn. Kul att alla nynflyttade får veta en del om byns historia - här har funnits mycket verksamheter.
 
Nu njuter vi av onsdagen - och hoppas det bjuder på ett antal ljusglimtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback