(S)vag bevisning

2014-04-26, kl. 07.30- Idag är det Teresia och Terese som ska stå i centrum. Grattis!
 
Fredag förflöt utan större sensationer. Skickade ett gäng till Pajala för eu-kampanjande. Tidigt. Kvar blev Thomas, Jörgen och jag. Ett och annat besök som avbrott i det vardagsgrå. Och så avslut av arbetsdagen med ett sammanträde på kommunhuset.
 
Inledde projektet bokutrensning på kvällen. Närmare 100 böcker utplockade för att få hamna på Arcusfyndmarknad. Vi ska samla in pengar till Ecpac som jobbat mot bland annt barnsexhandel. Lite mentalt krävande att skiljas från sina böcker - men nu ska det göras. Dock är det nog flera hundra kvar än - men en del kan man bara inte skiljas från. Som tex A-6171 - ett judiskt levnadsöde av Ferenc Göndör. Skulle önska veta vem den 27-årige nazisten i Luleå är. Han borde få låna den!
 
Sovmorgon till 6 idag. Rätt kallt ute - minus 2 - och inte mycket till sol än iaf. Blir lite stressad av att inte riktigt veta hur dagen ska förvaltas. Men ett sjukbesök ska iaf inrymmas.
 
Tidningarna avverkade. Mord i Boden braskar rubrikerna. Men kan väl iaf konstatera att en kvinna verkar ha blivit skjuten - och avlidit av sina skador. En pensionerad polis som sägs ha skjutit sin hustru. Familjetragedi och tragedi för många berörda förstås.
 
 Och så får en veta att det är stora biltvättardagen idag. Som en påminnelse om att bilen ska tvättas i tvätthall och inte hemma på garageuppfarten.
 
Och inte varje dag - men idag hyllar Kurirens ledarsida en liberal - svenska frihandelns fade också kallad - Johan August Gripenstedt.
 
Precis som JE skriver så försöker socialdemokraterna hävda att allt gott och allt utveckling kommer från s. Så det är bra med såna ledare som idag. Särskilt när OA på NSD:s ledarsida idag försöker bevisa att det visst kan vara gott företagsklimat i s-styrda kommuner. Som bevis anger han att både Gällivare och Pajala ligger i topp vad avser tillväxt. Något (s)vag bevisning - kan man väl säga om man inte tror att Tommy Nyström och Kurt Wennberg styr världens malmpriser? Båda kommunerna står ju och faller med gruvnäringen.
 
Nu kör jag igång lördag - på vinst och förlust. Framåt - så får vi se vad det blir.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback