Tideräkning

2014-04-11. kl. 06.30 och JAG har namnsdag idag - Ylva och Ulf. Grattis till oss!
 
Alla har vi olika tideräkning - utanför den officiella. I Jokkmokk - liksom Pajala - är det tiden före och efter marknaderna som räknas. En tideräkning för en luttrad ombudsman är tiden före och efter deadline för valsedlarna. Och igår lämnade jag in de sista beställningarna med garanterad leveranstid. Och tempot ska förhoppningsvis dras ned något iaf. Planerar för en långledig helg som ska inledas efter lunch idag. 
 
Vi har blivit en stor styrka på jobbet nu - även om vi jobbar på lika olika nivåer. Fem stycken - så många att vi inte ens har en handdukshängare över till gästerna. Måste åtgärdas. 
 
Bra dag igår - som avslutades med att jag hade en pyts mat i trappen när jag kom hem. Stuvad lever tror jag - sparad till dagens lunch. Skickar ett varmt tack upp till kusinen!
 
Möttes av ett vintervitt gårdstun när jag hämtade tidningarna. Nollgradigt redan så det lär inte bli kvar.
 
Upprörs idag över att man väcker åtal mot den man som var inblandad i en bilolycka förra sommaren där hans flickvän omkom. Jag vet ju inte allt - men nog verkar det finnas få omständigheter som skulle tyda på något annat än en ren och skär olycka. Inget som tyder på ovarsamhet. 
 
Lätt fånget lätt förgånget skulle man kunna säga om att Eikeland nu lämnar Luleå Kommun. Handplockad hem från Skellefteå utan att tjänsten utlystes. Men en katastrof för Luleå Kommun kan man nog lugnt säga. Av laget som nyligen presenterades som Luleås ledning är det nu en lucka på en fjärdedel. 
 
Och lätt förgången verkar det bli för de som röstar på Bo Strömbräck (V) i Boden. När väljarna sagt sitt flyttar han till Stockholm. Lite lurendrejeri känns det allt som. Inskolning som den officiella förklaringen är känns ihålig - det hade man kunnat sköta tidigare. Men Strömbäck är satt bakom lås och bom . Plustjänst - så ni som mot förmodan vill veta mer får söka själv.
 
Ska nu starta "resan" mot jobbet. Först lite tvätthängning. På jobbet väntar förhoppningsvis min telefon. Annars har jag tappat det - och det vore förargligt eftersom jag sa upp försäkringen i ilska! Klockan 9 är det revision för Bostadserättsföreningen Tigern. Så får vi se om ambitionen med den långa lediga helgen inleds efter lunch?
 
 .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback