Tidsbrist - igen

2014-04-07, kl. 06.00. Idag har Irma och Irmelin nanmsdag. Syskonnamn - från tyskland. Själv känner jag en som heter Irmeli utan "N"  och ser att det hette som tidigare. Man kan ju undra vadan detta n på slutet?
 
Två dagar i partiets tjänst - först årsmöte på lördag med 60-talet deltagare och sen 40-talet glada folkpartister som deltog i valskola på söndag. 
 
Man börjar verkligen undra om det är värt att betala 7 kronor om dagen för lokaltidningarna. Trots att vi matat dem med information om Allan Widmans besök, fastställande av landstingslista, årsmöte med mera så har man inte ens kostat på sig ett telefonsamtal för att höra vad som hänt. Tidigare kunde de iaf skriva en liten notis utifrån det - om man nu inte hade resurser att komma. Men sossarnas distriktsmöte hade de förstås tid till - även med fotograf.
 
Ser att Kurirens ledarsida tar upp det säkerhetspolitiska läget med anledning av Rysslands annektering av Krim. Tänk vad mycket ni hade kunnat få av Allan Widman om detta. Höll ett fängslande anförande om detta på Norkalotten på lördagmorgon.
 
Inga nyheter som jag känner tryck av att skriva om - tur det för nu är det tidsbrist - igen. Klockan 8 har jag dejt med 3/4 delar av ming "styrka". Jörgen är tillbak efter en veckas semester och både Jens och Thomas (T1) är på plats . tyvärr är T2 - Thomas Söderström i Stockholm. Hade varit mäktigt med en stab på 5 personer!
 
På veckans agenda står annars att se till att få in valsedelsbeställningarna. Ett grannlaga jobb så man inte får stavfel och konstiga kommateringar i tryck! Ska köra en "värdetransport" till länsstyrelsen idag - och hoppas att de felande två kandidatförklaringarna dyker upp innan torsdag.
 
Och på onsdag har vi besök av partiledare Jan - lunch för daglediga medlemmar. Igårkväll skickade jag beställning för 40 paltlunch. Men i natt ar de ramlat in än fler anmälningar - så nu får jag nog göra en akututryckning och beställa för fler.
 
Nu ska jag hänga tvätten som jag kört i natt. Sen bär det iväg till jobbet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback