Ture Tyren

2014-04-28, kl. 06.00. idag har Ture och Tyra namnsdag. Höll på att skriva Ture ocgh Märta - så fort jag hör namnet Ture kommer låten om Märta Melin och Ture Tyren upp - risken finns att jag kommer att plåga mina arbetskamrater med den idag.
 
Inget högt tempo på söndagen. Hämtade Lisa hos mormodern vid 10-tiden och förde henne hem till stan. Hamnade av någon anledning på jobbet - kändes inte som om det var planerat. Iaf blev jag kar där till klockan 3. Sen var det deklarationstime hos Sundströms. Vi skulle gå på lokal och äta middag sen - men logistiken med två tonårsdöttrar funkade mindre bra - så det blev hämtmat. 
 
Massor med bilar på parkeringen på Timmermansgatan - vi trodde först det var barnkalas - lekparken var full av ungar. Men det visade sig vara lägenhesvisning. Och minsann mötte vi inte några bekanta - trevigt om de funderar på att flytta närmare folkpartiexpen?
 
Söndagens höjdpunkt dock att jag bokade en semestervecka. Den 20 juni drar jag och Jens svärmor till Mallorca. Alcudia ska få besök igen efter 38 års uppehåll. Då ett nytt semesterparadis - ska bli spännande att se hur den idyllen utvecklats. Och bäst av allt - vi kommer hem till PSG som börjar samma fredag som vi landar. Man kan tydligen både äta upp kakan och ha den kvar - möjligen missar vi någon match på fredagen.
 
Börjat måndagen med att kolla trycket - inte så bra - men ingen katastrof heller. Men varför varierar övertrycket mellan 114 - för några dar sen - och till 148 idag?
 
"Mordet" i Boden toppar båda tidingarna. Men polis och åklagare är extremt snåla med uppgifter. Dock har man fått lite uttalanden från grannar. Som bland annat talar om att kvinnan led av en svår sjukdom. Man kan ju bara spekulera - men därav "haröronen". Dock förstås en tragedi oavsett.
 
Andra delen av första sidorna handlar om Luleå Roller Derby. (Ser ut som om tidningarnas första sidorna är tvillingar.). Dom rullar till SM sägs det - i en sport som jag knappt visste fanns. Boute och jam - kanske bäst att läsa lilla rutan med nyttiga ord. Och som av en slump har båda tidningarna spärrat artiklarna med plustjänsten!
 
Blir intressant att följa utvecklingen i Boden, Samarbetet s+v sägs fortsätta - fast man rösta som man vill. Kan undra när nästa smocka kommer från Strömbäck & co? i alla fall lär oddsen för fortsatt vänsterstyre i Boden inte vara högt.
 
Spännande också som alltid att se vad denna nya dag har i sitt sköte. Drar till jobbet och ser vad som kommer. Tror mig dock veta om en inplanerad aktivitet - körning till träning ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback