Tycho Brahe

2014-04-29, kl. 06.30. Och valborgsmässoaftong närmar sig - Tyko har namnsdag. Känner bara till två stycken - Tycho Brahe och Tyko på vars hemgård jag tillbringade en hel del barndomssomrar - Björnholmen, Högsön!
 
Är nöjd med måndagen. Hann undan riktigt mycket - och var ändå hemma strax efter att Fråga Doktorn började.10 104 Marit foldrar nu halvvägs på väg mot väljarna. Attlägga till de 1500 som gick ut i helgen. Nu är det bara att pinna på runt brevlådorna med de övriga ca 10 000.
 
Trot eller ej - det var Posten som gjorde min dag igår. Efter kontakt via ett 020-nummer. Vilken fantastiskt serviceinriktad kvinna jag fick prata med.Fast Valmyndighetens förlängda arm - Thord Drugge låg inte långt efter - med snabbt svar. I övrigt ett stort antal små pusselbitar som kom på plats. 
 
Och här hemma på Berigårn är det en fantastisk morgon. Fullt liv på vännerna småfåglarna - och trot eller ej men jag kan ana ett grönt skimmer i de nykrattade gräsmattorna. Och runt äppelträdet står scillan i full blom. Kusin Kerstin spanar ivrigt efter vintergäcken - men kan inte se något spår av dem?
 
Idag avslöjas att kvinnan i Boden skjutits med ett jaktvapen - Kuriren kan tom ange att det ären älgstudsare. I allt det makabra - kan jag undra varför det heter "studsare"?
 
Blev nyfiken på s-bloggaren var 1:maj tal stoppades. Holmlund förstås - som jag såg hade bett om ursäkt i någon annan tidning.
 
Media får ju kritikför att de inte engagerar sig i EP-valet. Men säg inte så - speglar ju att FI sätter ut rosa stolar. Borde väl vara en större nyhet att FI knappt har någon kandidat norr om dalälven - vare sig i EP-valet eller riksdagsvalet!
 
Idag blir det lite informell valupptakt för vår EP-kandidat Jens. Enda norrbottning som kommit på så pass hög placering på sitt partis lista att han får vara med i medias valpejlingar. Kul. Idag "avtäcker" vi några affischer och rullar upp en rollup!
 
Blir nog en bra dag det här också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback