På banan igen

2014-08-04, kl. 06,15 - på banan igen samtidigt som Arne och Arnold har namnsdag.
 
Under frånvaron på bloggen har det runnit mycket vatten under broarna. I fredags var jag och riggade Nolia - och det var förstås kaos som vanligt. Tälten inte alls uppsatta enligt ök.Men slutet gott - allting gott. Lämnade över en fin monter och drog sen på fotboll. Fast helgens fotboll ska vi inte tala så mycket om - tjejerna lämna Kurirenspelen med 4 förluster - om än en del var hedrande. Men svårt för en SSK:are med 5-1 i baken mot Gammelstad. Även om det nu var Alvik som förlorade!
 
Mera fotboll klockan 8 på lördagmorgon. Sen var det taxikörning med äldre barnbarnet till Måttsund - innan nästa match kl. 13. Sen däckade jag faktiskt i någon form av sommarsjuka - dock utan de vanliga tråkiga ingredienserna. Men sov i flera timmar - liksom utslagen.
 
Utrensningen har fortsatt under helgen. Den påbörjade utrensningen av "bibilioteket". Så där ca 300 böcker ar nu mött olika öden. Sålde en del på Arcus - till förmån för Ecpat - och resten till Röda Korset. Återstående är nu plockade i kassar - och jag velar mellan att köra dem direkt till tippen - eller någon secondhand. Men jag misstänker att de har nog av skräplitteratur. De kända författarna och titlarna rök i första omgången.
 
Det känns skönt att bokhyllan nu i princip är tömd. Men det ska erkännas att det varit med viss separationsångest - och en liten hög finns ju kvar.
 
Vädret stressar mig lite - plus 21 klockan 5 på morgonen - och jag måste jobba. Och tiden är dyrbar nu. Men idag fanns det två nyheter i tidningen - som fick mig att hicka till lite. Båda eller alla tre egentligen från ledarsidorna. Först och främst en mycket läsvärd ledare i Kuriren - om extremvänstern. Och så ä JE;s semester tydligen slut - han skriver att Pride är mer än glitter - och kritieserar media för att de rönt så stor uppmärksamhet att Göran Hägglund inte deltog i - men att deras förslag om att transpersoner ska omfattas av hatbrottslagstiftningen inte alls uppmärksammats. "Gråt inte för Argentina" också läsvärd - särskilt för vänsterfolket.
 
Och i NSD bekymrar sig OA för att Visita - arbetsgivarorgansation för Hotell och restaurang - kritiserar sossarnas förslag om att höja restaurangmomsen. Som intresseorganisation tycker han att det är viktigt att de håller sig neutrala så at de kan samarbeta med vilken regering det än blir efter valet. Undrar om inte uppmaningen vore än mer relevant att rikta till OA närstående intresseorganisationer. Betydligt mer oblyga än Visita!
 
Som sagt tiden är dyrbar nu - av många skäl. Så ingen garanti att det tecknas något här varje dag. Men förhoppningsvis lever jag och mår iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback