Per, Karin, Tage.....

2014-08-01, så skriver vi nu månad och Per har namnsdag. "Per, Karin, Tage, Arne." där stoppar det för mig - men minns att faster Henny kunde nästan hela namnsdagslängden utantill. .
 
Så farväl till sommarmånaden juli. Slutade med en rätt vanlig dag - slit på jobbet med båe det ena och det andra. Och lång dag - pulade på till halvsju då jag hämtade upp Lisa och Bella för transport till träning i Alvik. Själv for jag till gammelfastrarna medan tjejerna  tränade.
 
Idag bara måste jag få tro på horoskopet - iaf det i Kuriren; "Dagen får en strålande start. Du hinner massor, och hinner äntligen ikapp ditt eget samvete".  På tiden det...
 
Men ingen anledning att klaga än iaf. Vädret är med mig. Har "stalkat" för hela Nolia veckan - och idel feta solar,
 
Vårdfrågor toppar båda tidningarna. NSD om det som är "nyhet" varje sommar - och även däremellan. Brist på blod. Själv blev jag aldrig blodgivare - först var jag för svimningsfärdig bara av ett vanligt blodprov - och sen var jag plötsligt för gammal! Kirinren om en man som väntat tio månader på hjälp - trots att han varit uppenbart självmordsbenägen. 
 
Psykiatrin är nog den gren inom sjukvården där vi är sämst. Roligt iaf att läsa om Våruddens behandlingshem - som hjälpt bland annat Liz Rehnstedt. Artikel i NSD - läs den - inger hopp.
 
Noterar att en "gammal stöt" som varit med lika länge som jag - nu tänker ta pension - Torbjörn Hüber. Fast läser man så blir det ett och annat inhopp iaf.
 
Har lite svårt för den här nyhetsprioriteringen - att någon skänkt en folkrace bil till en 14-årig tjej. Skulle tro att det finns massor av goda gärningar varje dag som skulle platsa så det blev en hel tidning. Och 14-åriga tjejer som har större problem än att man måste palla upp sig med kuddar för att nå pedalerna! Låter sur jag!
 
Iaf äntligen en ledare som är värd att länka. Förvisso är det viss skillnad på tandcreme och äldreomsorg - men det blir tydligt. Läsa särskilt sista stycket om forskaren som gärna vill kunna välja när hon går ut och när hon får duscha - men som inte tycker att andra ska få välja!
 
För att egentligen vara nedlagd - den här bloggen - så blev det en del skrivet iaf. I min första valrörelse fick jag ett uppdrag från Kuriren - att skriva om sista veckan i min första valrörelse. Snart läge att skriva om sista veckan i min sista valrörelse!
 
Idag riggar vi Nolia - väl också sista gången jag gör det - iaf som fortfarande kvar på lönelistan. Gardering!
 
Ha en riktigt bra fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback