Aktuellt namn

2014-02-01 - och idag är det ett aktuellt namn som har namnsdag - Max och Maximilian.
 
Avslutningen på fredagen blev en riktig rysare - Brooklyn-Antnäs. Ledningen pendlade ett antal gånger mellan lagen - tror vi vid något tillfälle låg under med 10 poäng - men hämtade upp och slutet gott allting gott - 50-45 till Antnäs.
 
Direkt från hallen till Kallax för svartaxi - hämtade sonen som i sitt sällskap hade ett av sina gudbarn (med medföljande moder) - Isak. En förtjusande unge som vid vårt möte konstaterade "att de var länge sen". Ja senast var det på Gran Canaria i slutet av oktober.
 
Kul att även Northland vann - ganska klart mot ett jumbolag.
 
Verkligen inte mycket i nättidningarnas meny som hetsar upp mig. Hittar dock ett nytt ord att tycka illa om - "relations-misshandel"  känns lika fel som hedersvåld - fråga mig inte varför - bara en magkänsla!
 
I NSD för Swedenmark en liten fuling - eller guling kanske man ska skriva. Han tror att centern delar gulsparvens öde - men att nedgången inte har med kemi att göra. Knyter ihop den nyligen gjorda fågelräkningen med centerns dåliga opnionssiffror - det är såna övergångar som gör en bra krönikör. Men elakt var det - mot centern!
 
Läser Anna-Sofia Wiréns krönika i Kuriren -  "Spåren vi lämnar efter oss" Inser det - både frivilligt här på bloggen och på FB. Och sen på varenda ställe vi spenderar en krona till exempel. Lite läskigt tycker jag det är när jag får rabattlappar - och det speglar exakt vad jag köpt fler än en gång senaste tiden - matvaror.
 
Men nu ska jag istållet gå ut i snön och lämna spår. Bästa temperaturen idag - minus 15 - och den fluffigaste snö jag tror mig sett under mina snart 66 år. Frestas att truta munnen och blåsa bort den. Och vore jag säker på att komma upp skulle jag minsann göra snöänglar. Men så roligt ska inte grannarna ha.
 
och sen blir det basket idag också - Lisas lag möter Dundret. Fast blir inte så roligt - Antnäs brukar vara så överlägsna att jag lider med motståndarna. Men sånt kan ha förändrats - men lagomt kan jag hoppas på. Ha en riktigt skön lördag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback