Kontraster

2014-02-18.kl. 05.00 - och Frida och Fritiof har namnsdag. Betydelsen av Fritiof verkligen kontraster - antingen fridstörare eller fridens tjänare. Kluvet värre.
 
Blev full dag igår igen - avslutades med att direkt från jobbet åka och skjutsa barnbarnen till träning. Vilket innebar en sväng förbi Rutvik och hämta upp ytterligare en träningskompis. Småvägarna i Rutvik var spåriga och slaskiga som värsta aprildagen. Men har man fyrhjulsdrift så har man. 
 
Minus en halvgrad idag också - men enligt yr.no väntar nu en vecka med blåasiffror - dock röda igen i slutet av nästa vecka. Kan bara hoppas att vi hinner få lite snö under den här veckan.
 
Inte mycket som hänt enligt lokaltidningarna. Kuriren toppar med skydssombuden visavi Renhållningens ledning medan NSD har om gruvolyckan som hände för 4 år sen - men där man inte kommit till eventuellt åtal än. Utredningen dröjer - och nu utreder JO varför det dröjer. Byråkratins kvarnar göder byråkratin.
 
Kuriren har också en artikel om Mats-Åke Bergström vars fru fick åka tillbak till Sri Lanka för att söka nytt uppehållstillstånd. En formsak som mynidheten fick att ta 13 månader. Märkligt dock att artikeln inte speglar var haken satt?
 
En och annan kommunalrådskandidat (S) har blivit klar. Tex Inge Andersson i Boden. Länkas det som länkas kan. Tja - vad säger man - att Bodenalliansens chanser ökar - starkt.
 
Gasmaskrånare i Älvsbyn - blev ivägkörd av annan "kund" - och fick inget byte alls.
 
Idag besök av EU-minister Birgitta Ohlsson - lunch i Luleå och kvällsmöte i Piteå. Och däremellan ett antal skol- och företagsbesök. Kurirens horoskop hävdar att det är tur att jag är så begåvad.  För plikterna ställer idag stora krav på planering. Tur man har ny telefon - och kan bevaka flygets ankomsttid via Swedavia. Håll tummarna för att planet landar före tidtabell!
 
Och till husets damer hälsar jag att det inte ska bli oroliga om jag inte är hemma ikväll - eventuellt åker jag ned på Birgittas kvällsmöte också. Någon som missar lunchen som vill hänga på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback