Sent ska syndaren vakna

2014-02-14, kl. 06.30 - och idag är det Alla Hjärtans Dag. Och Valentin har namnsdag. Ser att Wikipedia skriver att i Sverige började vi fira den först på 60-talet. Och då var det minsann lite trevande - visste nog inte hur vi hanterade den - förrän de komersiella krafter visade vägen.
 
Gårdagens bästa minnen är förstås Kallas silverlopp och Majorovs fantastiskt uppvisning i konståkning. Extra malligt att det är två norrbottningar.
 
Trots detta en intensiv dag på jobbet - och fick väl en hel del gjort. Läget någorlunda under kontroll - har inte raserats än?
 
Blev en latkväll hemma igen - hockey mellan Ryssland och Sverige -  Ryssland vann - men Tre Kronor var långt ifrån chanslösa. Fast heter damlaget också Tre Kronor? Nä - ser att de kallas "damkronorna" och att det knappt skrivs något om matchen. Bortsett från en uppmaning i Expressen att se gruppmatchen - som avgjordes igårkväll.
 
Måste kolla att det stämmer - att ledarsidorna fortfarande är "fria". Kuriren om Jas Gripen affären med Schweiz. Måste säga att även jag blev fundersam över kritiken mot att Sverige gör reklam för affären. Väl rätt normalt?
 
Och NSD biter sig själv i svansen. Bästa försvaret någonsin för "betalväggen" står Elisabeth Hedman för i sin krönika. Stängd med ett rött plus! Där hade ni kunnat förflytta opinionen i er rikning. Dessutom kom inte jag in på den på nätet - trots att jag var inloggad.
 
När jag läser NSD:s ledare kom rubriken - sent ska syndaren vakna. Markndsför bland annat sossarnas skolpolitik - om att bland annat satsa på speciallärare. Men inte ett ord om att det var sossarna - som trots kraftigt motstånd inte minst från folkpartiet - som la ned den utbildningen. Ledarsidan är nog öppen - men de har nog försovit sig för den finns inte ute på nätet.
 
Vilket jag också har - försovit mig. Kom inte upp förrän klockan 5. Vilket var onödigt då jag inväntar revisorerna klockan 9. Och har en del att plocka fram före det. Och dessutom visade det sig att det kommit lite äcklig blötsnö. Borde hinna dra några drag med snöskoveln.
 
Ja då återstår bara att tillönska er en riktigt trevlig Alla Hjärtans Dag - och hoppas den blir som ni önskar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback