Ur led är ,,,NSD!

2014-02-03. kl. 06.30 - och Hjördis och Disa är namnsdag. "Ödesgudinna" då kan man tro att Disa bara är gudinna - kortform av Hjördis vilket jag anade.
 
Det är känslan som räknas - känns som jag haft en riktigt bra helg. Riktigt vad jag gjort minns jag inte. Men mycket basket har det varit - fredag, lördag, söndag. Rafflande match mot Gladan - med seger i bagaget gjorde att jag fick oanad energi - som jag la på jobbet söndag em. Fick otroligt mycket gjort. Var ju tvungen att städa upp på och runt mitt skrivbord också - då Anna Grönlund Krantz med familj skulle komma vid 17-tiden. Strutz svattaxi fick sen göra tjänst ut till Kallax.
 
Sen blev det en lugn TV-kväll. Med Löfven, Schyman och Arnholm. Bästa behållningen behöver ni väl inte fundera över - Maria Arnholm en tillgång för Folkpartiet och regeringen!
 
Lite onöjd över dagens temperatur - med minus 2 är det ju knappt styrfart på vintern. Ingen kul snö idag - men var pyttelite - bara några drag med skoveln - endast iklädd sovkläder överdragna av pälsen.
 
Kuriren tunn - och NSD tjock. Den senare med en OS-bilaga. Tacknämligt att bara få den i ena tidningen. Så även med reklambrev från Postkodlotteriet.
 
Noterar att Kuriren har 10,5 sidor sport - av 36. 29 procent. Motsvarar det verkligen efterfrågan från läsarna? Absolut inte ointresserad av sport - men den absoluta merparten är ju inga nyheter - har man ju fått veta via andra kanaler.
 
NSD:s ledarsida överraskar - därav rubriken - "Ur led är ,,,NSD". En ledare av Peter-Jaan Kask - där han helt sopar banan med sossaras strategi att kritisera regeringen för budgetunderskottet. Bra fakta i ledaren - sossarnas stora upprördhet över budgetunderskottet handlar om en skillnad på 0,1 procent mellan deras egen och regeringens budget.
 
Trogna socialdemokrater lär väl inte bli mindre förvirrade av att Linnea Swedenmark uppmanar att inte tappa bort vänstervågen. Och Niklas Nordström lär inte heller bli glad då en försåtlig skrivning buntar ihop honom med "Vi som bojkottar Max"
 
Måndagen inleds med jobb, Ärende til banken brejkar kl. 10. Mer jobb - hur länge får vi se. Dock ska jag vara kl. 18 på Ensittarvägen och dricka kaffe. Sen blir det basket i Antnäs kl. 19. Mot Gammelstad - så det är tur att vi har tre segrar i bagaget. Tur också att båda mina barnbarn spelar i samma lag. Kan hoppas det blir så framöver  det skulle effektivisera fritiden onekligen.
 
Ha en bra måndag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback