Iris kom på plats

2014-01-22, kl. 06.00 - och Vincent och Viktor har namnsdag. Grattis!
 
Och idag är Berigårn som värsta fina julkortet. Minus 24 grader och björkarna, rönnarna och häggarna är ymnigt frostbeklädda. Mäktiga gamla träd som är mer än dubbelt så höga som byggnaderna runt om kring.
 
Blev ytterligare en rejäl arbetsdag igår - från 8 till 18. Men fortfarande lika nöjd över att jag orkar - även om det i vanlig ordning inte blev många knop när jag kom hem. Men det kanske inte är meningen att det ska bli det?
 
Blev lite facebook och tv-tittande. Inte så kul med handbollen - förlust mot Polen. Och Skellefteå hockey åkt på stryk - dessutom mot ett lag som jag inte alls har några känslor för - HV71. Nu får man väl hoppas att mina småländska vänner inte läser detta.
 
Ingen vinst på Keno - men 21 kronor på Lotto i lördags har jag nog inte meddelat er.
 
Kuriren fortsätter om problemen med tågtrafiken - och NSD toppar med artikel om stadsflytten i Kiruna - om 5 år ska centrum vara tömt. 
 
Men gårdagens stora glada nyhet var iaf att Iris kom på plats. Fast att kalla en igelkott för Iris det har jag då aldrig gjort.
 
Tråkigaste nyheten - om Lindfors stuga på Lulnäset. Såpan fortsätter - byggnadsnämnden förväntas fatta beslut om rivning med hot om vite. Problemet är att man inte vet vem ilskan ska riktas mot - tjänstmannen som ställde till har pensionerats - och byggnadsnämnden tar myndighetsbeslut - hårt reglerat av juridiken. Frustrerande!
 
Lite intressant att kolla in NSD:s ledarsida idag - rena tack och adjöföreställningen. Kurt Wennberg i Pajala En god ambassadör  och Stefan Andersson i Jokkmokk lämnar sina kommunalrådsposter. Den senare får nöja sig med rubriken Exit Stefan Andersson.  Tidigare har minst ett s-råd aviserat sin angång -Torbjörn Lidberg i Boden. Vill ju gärna att flera ska lämna - men helst pga valresultatet.
 
Nu ska jag öppna min mailbox. Bestämde igår att jag INTE skulle göra det. Låta jobbet vänta till jag kommer dit. Problemet är när privat och jobb hamnar i samma "box" - och nyfikenheten är för stor.
 
Ha en bra onsdag - alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback