Blixt och dunder...

2014-07-15, kl. 07.00 - och Ragnhild har namnsdag. Grattis!
 
Och från gårdagen är starkaste minnet blixt och dunder. Rejäl åska på kvällen. Det var rätt förutsägbart - en het och kvalmig dag fick sin upplösning.
 
Fär egen del var det jobb så där 3/4 dag. En stund i solen vid 17-tiden. Efter att ha tömt bilen på marknadsgrejor upptäcktes en liten översvämning i bagageutrymme - vid reservdäcket. En blandning av kaffe och vatten som läckt ut. Men nu är det åtgärdat och det mesta av prylarna rengjorda och torkade.
 
Idag ska jag ha semester - och tydligen så passade solen på att ta det också. Men hoppfullt varmt iaf. 
 
Tidningarna är lästa - och kan sammanfattas att det är nada att skriva om. Möjligen att Annika Eriksson inte alls nyktrat till. Hennes uttalande och förebild och kärnkraften var i verkligheten Jens svar på samma frågor. Lite kul det - hur kunde de bli så tokigt?
 
Övergrepp på gruppboende upprör mig. Pågått i 5 år - hur är det möjligt utan att någon upptäckt det? NSD väljer att kalla det "sexskandal" vilket känns lite spekulativt.
 
NSD:s ledarsida tiger än om Löfvens uttalande om Israel - Palestina konflikten. Men Löfven får beröm på Kurirens ledarsida. Och på NSD:s insändarsida är det ett så obalanserat inlägg att jag häpnar att det ens publicerats.
 
Ser att någon haft sinnesnärvaro nog att tom foto åskovädret. Tänk att det finns de som kan njuta av åskväder också. Själv blir jag närmast sjuk.
 
Och nu väntar jag bara på att solen ska återkomma. Ska handla lite mat och dra till "Sörn". 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback