Jobbar, solar, jobbar....

2014-07-24- och Kristina och Kerstin har namnsdag. Två Kerstin-kusiner grattas särskilt.
 
Har fått in en bra rytm - jobbar, solar, jobbar...dvs plockar lite här hemma i lugn och ro, en sväng till jobbet - och faktiskt utan att fastna där. Hemma halvtolv igår.
 
Igårkväll trodde jag mig tom att se på TV - Morden i Midsomer - men det skulle jag inte gjort. Aldrig mer TV3 - och aldrig mer 1,5 liters GB-gräddglass! Fy så störande med reklamen - som var samma skit alla gånger de bröt in. Och långa inslag. Nu var det sagt!
 
Måste verkligen säga att fruntimmersveckans pinkande kommit på skam. Nu är det så torrt så det nästan är otäckt. Vattenbrist aviseras både i Luleå och Boden. Och alla mina vattenputsar till igelkottar och andra djur är helt tomma på morgonen.
 
Idag fick tant Lilly ingen NSD men hon hann inte upptäcka det innan jag läst min och vidarebefordrat. Lättlästa tidningar.
 
Tror inte kusinen går in och läser min blogg då hon inte är hemma. Men om hon skulle göra det så kan jag meddela att Sverige står still - inte ett enda brev i lådan på hela veckan - inte i någon av lådorna.
 
Idag blir det en sväng till jobbet - sen hem och sola, lösa korsord och läsa. Sammanträde i Piteå ikväll. I morgon pker jag till Karesuando. Och hade jag inte haft den resan inplanerad - ja då hade jag varit i Umeå på fotbollsfestival. Inväntar resultatrapporter - en match idag och två i morgon. Och sen förhoppningsvis lite avancemangsmatcher på lördag.
 
Nu vet ni att jag lever och mår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback