Lägger ned nu

2014-07-03 - och Aurora gratulerade jag ju redan igår. Och någon morgonrodnad är det verkligen inte idag - trots att namnet säger det..
 
Glad i hågen och jag iväg igår i cityshort och liten tunn blus. Frågan var nästan om jag skulle övernatta på jobbet - för eftermiddagen och kvällen bjöd på ett kallt spöregn. Kunde dock låna en kampanjjacka och skyla nödtorftigt.
 
Regn även idag - även om skyarna inte är lika blytunga. Gillar vädret bara det är tydligt - liksom antingen eller. Mellaläget är deprimerande - då vet man inte om man ska vara inne eller ute.
 
Men oavsett blir det mycket inne nu. Full rulle trots decimerad styrka. Bara jag och T2 på jobbet - med några inhopp av T1 för att dricka kaffe.
 
Lite annorlunda stuk på Almedalen i år tycker jag. Nu lägger partierna inte sina utspel på sina egna dagar - utan försöker störa andras. Sossarna presenterade bankskatten på SD:s dag - vilket för dom olyckligtvis var exakt samma utspel om SD hade. Mer lika än vad iaf sossarna gillar.
 
Igår gjorde alliansen utspel om infrastukturella åtgärder för tilväxt- OCH miljö! Norrbottniabanan nämndes inte vid namn - men tog nog ett stort steg mot förverkligande! Ingen finansering säger Annika Eriksson i en av lokaltidningarna - men det är ju just det den samordingsperson som ska utses ska fixa. 
 
Nu är det så att jag bestämt mig för att lägga ned den här bloggen ett tag - iaf till Pajala marknad är över. Sen får vi se.
 
Den som vill utgöra mitt trygghetslarm kan kolla efter inlägg varje morgon på FB.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback