Lööv eller Lööf - en rubriksättares mardröm?

2014-07-07, kl. 06.30 - och Klas har namnsdag. Grattis!
 
Hemma igen efter 3 underbara dagar i Pajala. Så många underbara möten både med kända och okända. På minussidan - fredag frös vi ordentligt - men sen var det toppenväder. Lite jobbigt för en gammal tant att sakna toa i stugan - så där 300 meter bort. Men uppvägdes av att kunna sitta och njuta av haren bara en meter från stugbron.
 
Mäktigast av allt - prideparaden förstås. Fatta - nästan 1000 människor i pridetåget i Pajala! Där 1 - maj tåget väl knappt drar 100! Och våran fina banderoll "Love is liberal" pryder ettan i NSD idag Och på Kurirens mittuppslag kan man se både banderollen och bästa svärdotter med syster!
 
Noterbart - vilket uppenbarligen undgått media - så var det inte KD som uteblev från Pridedebatten - utan sossarna! Fast KD kanske inte var med heller? Själv var jag monteransvarig så jag har inte koll. 
 
Och i skuggan av Pajala marknad har eventen fortsatt i Almedalen - final igår även där. Det är väl tjänstefel - men enda talet jag lyssnat till är Annie Lööfs tal igår. Fick jag "gratis" via radion på hemresan från Pajala igårkväll. Ja, ja jag ska lyssna på Jans tal - har fått högsta betyg både av retorikexperter och KG Bergström i Expressen. 
 
Kuriren ledare ger hopp inför valet - en sammanfattning av alliansens budskap från Almedalen.
 
Sidan 12 o NSD måste vara en rubriksättares mardröm. Svart, fet text signalerar att "Lööv vill satsa på riktiga jobb" när det i verkligheten är Lööf som vill göra det. Åtminstone var det så förr - väldigt skämmigt bland tidningsfolk - men med dagens teknik då man lätt kan ändra kanske det inte är så längre. Men tryckt är tryckt - även idag.
 
Själv vet jag inte om jag har semester eller inte? Ska dock till jobbet och tömma bilen från marknadskittet. Med två timmars officiell arbetstid är det ju egentligen semester jämt. Idag får väl känslan och högarna på skrivbordet styra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback