Luleå leder solligan!

2014-07-19  och idag har barnbarnet Sara namnsdag. Grattis! 
 
Och kusinens barnbarn har tydlgen väckt henne tidigt - för tidningarna var i hallen redan klockan 6. Har alltså inte känt på vädret än - men det verkar helt fantastiskt även idag. Som någon skrev på FB - de lovar ännu bättre väder till veckan - finns det verkligen?
 
Luleå leder solligan - med stor marginal. Vi kan ju hoppas det håller i sig mätperioden ut - 8 augusti.
 
Blev en dryg förmiddag på jobbet igår - men sen blev det solen på Berigårn. A kallade mig för huggorm - dom fläker också alltid ut sig i solen.
 
Tyvärr var jag tvungen att avbryta solandet - för inhandlingsresa vid 18-tiden.
 
Skulle just skriva att tidningarna var fantasi- och händelsefattiga - då jag läser på Kuriren att polisen säger att de varit en händelserik natt - haft över 100 händelser i natt. Men misstänker - osett - att det inte är något roligt att skriva om,
 
Av en slump så har båda tidningarna skärgården som het nyhet. Och så lite marknader - Överkalix. Och hockeyn har gjort återtåg på sportsidorna - nu lär vi få leva med det 7-8 månder till. Säger som någon skrev på FB - om jag måste välja mellan att vinna solligan eller hockeyligan så är valet (sol)klart!.
 
För övrigt var det ett häftigt djurliv här igårkväll - åtta igelkottar samtidigt vid "matbordet". Och med tanke på att de som kom senare inte verkade vara utspisade - så bedömer jag att vi minst har 3-4 ytterligare kottar boende här i närheten. Garanterat ormfritt med andra ord - förutom "huggormen" Ylva som fläker ut sig i solen.
 
Vet inte mycket om vad den här dagen bär i sitt sköte. Bara att jag måste förbi Sara och uppvakta på namnsdagen - OCH födelsedagen som infaller i morgon. Men då är hon inte hemma - ja 17-år är väl tillräckligt häftigt för att rymma fältet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback