Morgonrodnad

2014-07-02, kl. 06.00 - och Rosa och Rosita har namnsdag. Grattis! "Rosa" har betydligt fler beydelser än att vara ett namn - fick lägga till "namn" efter "rosa" innan jag fick fram fakta. Och kommer inte ens ihåg vad det betydde! Men i morgon är det Aurora - och det betyder "morgonrodnad" - något som satt sig på hårddisken - då vi hade en granne som hette Aurora. #avdelningen onödigt vetande - och skrivande#
 
Hyperaktiv dag igår - och lång. Startade hemifrån halvåtta och kom hem vid 22-tiden. Nädå - inte alls arbete hela tiden. Fotboll på kvällen - matchen skulle startat kl. 19 - men Gammelgårdens tjejer hade försinkats att vägarbetet på resan från Kalix - så vi kom igång först 19.30. Och innan alla fripassagerare var avsläppta på olika ställen hann klockan dra iväg.
 
Och väl hemma fortsatte det med fotboll - somnade gott till Belgiens seger. Fast när det fullbordades så var jag redan hos John Blund.
 
Har tagit mig en lite översovning idag - ställde om klockan till 05.15. Även om tempot är intensivt just ju - ser jag framemot att efter Pajala marknad - kunna vara ledig en del. Så lika bra att börja träna in semestertempo!!
 
Tidningarna har minsann redan gjort det - nästan så att jag tjänade in översovningen genom att det gick så snabbt att läsa dem.
 
Båda tidningarna toppar med att skärgårdstrafiken inte funkar i år heller. Ingen av tidningarna har dock lagt ut artikeln.
 
Allt mer lika inslag i båda tidningarna. Känns som dödsstöten när Kurirens nestor Håkan Svensson skriver om Fiske-DM i båda tidningarna.
 
Kristen för Northland och Almedalen får sin beskärda del. Från Almedalen var det stora igår att s och sd la exakt samma förslag - om bankskatt. Något som Kurirens ledarsida tar upp - men som tigs ihjäl av NSD.
 
Nu måste jag lämna detta forum. Verkligheten väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback