Nya grannar

2014-07-13, kl. 07.30 och Joel och Judit har namnsdag.
 
Händer inte mycket nu - men det ska det väl inte göra då det iaf halvt om halvt är semester. Inledde lördagen med att åka till stan och lämna min bil - fullproppad med grejor som skulle vara i montern i stadsparken. En stilla promenad genom stadsparken och sen gågatan klockan 8.30 var iof sig en upplevelse. Stan hade precis börjat röra på sig efter att ha upplevt en invasion på fredagkväll. 
 
Fick lånebil tillbak - min gamla HOY 276 - som önskade sig en tvätt. Vilken den fick på Statoil. Så kort nos att jag nästan fick krypa förbi ställninen innan den gav order om stop. Men det gick bra.
 
Sen blev det solning bakiväggen - i skydd av magnoliorna (kanske de heter) så solade jag utan bh för att få bort lite ränder. Somnade dock en stund så det blev lite för mycket rodnad på "chickerna".
 
Tillbak till stan kl. 2 och det var ett fantastiskt folkliv i stadsparken - faktiskt.
 
Det mest upphetsande igår var faktiskt att vi fick nya grannar - 5 får som jag väl vid tillfälle får lägga ut foton på. Tan L berättade att de haft får hemma hos henne - i skogen på sommaren och i ladugården på vintern. Och att de bräkte hela tiden. Dessa 5 här har dock inte gett något läte ifrån sig alls.
 
Annars är durlivet rikt här - förutom ekorre, hare och igelkottar så var det nyss en skata som försökte ta sig in via köksfönstret - väldigt orädd.
 
Och Holland vann - trots att jag somnade från matchen. 
 
Lokaltidningarna uppdaterade med olycka vid LKAB - två till sjukhus. Skönt också att se att de bilder jag tidigare sett på FB inte handlade om snö - utan hagelskur i Kiruna.
 
Och på radion varnar det nu hejvilt för hinder i trafiken - älgar vid ängesbykorsningen. Bilbärgningar vid Vittangi och Piteå.
 
Själv har jag planerat för en dag i solen här hemma. Men himlen är inte riktigt med mig. Moln och molnskyar över himlen. Ser ut som om det skulle kunna bli åska och eller hagel även här.
 
Får väl bli lite uppstädning här hemma till att börja med.
 
Ha en bra söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback