Rena semestern...

2014-07-09, kl. 07.00 - och Jörgen och Örjan har namnsdag.
 
Kändes som rena semestern igår. Först nästan en timmes lunch ute på gården på jobbet. Och sen hem före klockan 15. Fick dryga tretimmar i goa solen. Sen iväg och handlade och på det en svalkande dusch. Kämpade för att hålla mig vaken till fotbollen - Tyskland-Brasilien. Lyckades med det också - det blev ju nästan en fars där Tyskland ledde med 5-0 efter en halvtimme. Ingen kul match alls - trots att jag höll på Tyskland. 7-1 i slutresultat - och själv var jag med om allt utom tröstmålet för Brasilien.
 
Verkar bli en lika varm och solig dag idag också. Ljummet när jag hämtade tidningarna - fast det var först halvsex. Rena semesterstuket på uppstigninen också.
 
Kuriren vidarebefordrar en varning från polisen - ny inbrottsvåg i länet. Verkar vara mest östa norrbotten än så länge. Det blir till att vara lite uppmärksam på skumma bilar nu.
 
NSD:s toppnyhet är tågstopp i Sävast. Tåget skickades iväg trots ett känt elfel - och blev stående i flera timmar. I denna hetta!
 
Gary äger Kurirens ledarsida även idag. Inget direkt gemensamt tema på ledare och ledarstig. Skriver om svek mot våldsutsatta barn. Smärtsamt att läsa. Om sista posten i bygden. Postlagen verkar inte funka? Och så förflyttar han sig till "amerikat" och skriver om utmanare mot vapenlobbyn - som tydligen förkortas NRA.
 
Verkar som om Kuriren glömt att "plussa" idag? Så här en artikel om hur det är att leva utan minnen. Att varje dag uppdatera sig på vilket år det är och om status i övrigt. Vilka människoöden det finns - mycket att vara tacksam för.
 
Tycker att Vajmat är ett så mysigt ortsnamn - så därför får ni veta att det var där det var varmast igår.
 
NSD har bara plussat en artikel - om sommar, sol - och snö. Skidåkarläger i Abisko. Själv har jag närt en dröm om att någon gång åka skidor i bikini. Finns ett foto i familjealbumet där mor marianne är i riksgränsen och åker skidor mycket lätt klädd.
 
Båda nättidningarna toppar med en gammal Cadillac som brunnit - föraren dock oskadd. Så fick jag lära mig att Cadillac stavas med två l - inte två d - som jag skrev först.
 
Ja det blir väl en sväng till jobbet idag också - inte för att jag vet om det är av nöden tvingat. Men känns tryggt. Ganska lagomt att få 3-4 timmar i solen.
 
Ha en bra onsdag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback