Titta jag flyger!

2014-07-01 kl 06.00 - och hoppsan - ny månad - överraskning trots att jag skrev om det igår. Och Aron och Miriam har namnsdag. Grattis. Trots olikheterna i namnen så känns de som släkt med varann - judiska namn?
 
Måndagen innehöll inte några kioskvältare. Stab på morgonen - något förvirrade diskussioner och planering. Flyger många bollar i luften nu. Men mina tre "gossar" på plats - och alla tre nästan hela dagen. Och några av dem fick sen köra kvällspass också. Luleås valmanifest lär nu vara klart och antaget.
 
Själv kom jag hem lagomt att lägga mig framför fotboll på TV - Frankrike - Nigeria - och sen Tyskland mot Algeriet. Verkar som om bara favoriter går vidare - Frankrike och Tyskland. Måste dock erkänna att jag inte ens vet vilka lag som är kvar? Fyra? Nämnda två plus Holland och Brasilien? Då håller jag på Holland!!
 
Har hunnit med att plocka in tvätt och därmed kunnat konstatera att det nog blir en härlig sommardag idag också.
 
Och hunnit med att läsa tidningarna också - härligt sommartunna de också. Northlands kris dominerar - 3 sidor Kuriren och 4 i NSD - plus ettorna förstås. Själv har jag aktier i Northland - men sitter lugnt i båten. Aktieägare i Telia Sonera också - så jag är härdad. Nu dock mycket små summor! Men inte så kul för Pajala precis så här inför marknaden också. Få se om oron märks på bygden? 
 
Basketlaget Northland verkar inte oroliga iaf - tror att sponsringen fortsätter. Alla artiklarna är plussade!
 
I stora världen är det fortfarande Almedalen som dominerar  igår/idag Hägglund. Ledare i Kuriren - men NSD väljer att spegla Norrbotten som nätverkar. Kuriren tycker att Hägglund är värd en större publik - medan KG Bergström i Expressen tycker att det är synd om Hägglund - som en blyg pojke som inte får kyssa väljarna. Men herregud - det är snabba ryck nu - hittar inte KG:s krönika - idag är det bara SD för hela slanten.
 
Själv ska jag trotsa horoskopet i Kuriren. Som påstår att jag blir otrygg och splittrad av allt för måna nyheter. Håller mig till det gamla. Dom ska få se dom! Titta jag flyger!!
 
Och det lär bli en flygande dag idag också. Full rulle på jobbet. Jörgen ska iväg på några dagars semester - så mycket ska avhandlas med honom innan jag skjutsar honom till flyget. Och ikväll är det fotboll igen - live på Likoarena. Huruvida det är något på TV så det blir soffhäng sen vet jag inte. 
 
Men det blir nog en bra dag det här också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback