Borta bra...

2014-06-28, kl. 06.30 - och Leo har namnsdag. Grattis! Och grattis till Carl Philip och Sofia - äntligen förlovning och nytt kungligt bröllop nästa sommar..
 
Borta bra men hemma bäst. Haft en underbar vecka i Alcudia. Toppenväder med 28-30 grader och strålande sol. Bra hotell och friktionsfri resa. Mycket god mat - måste väl inhösta något extra kilo idag - men kan ju låta bli att väga mig också.
 
Enda smolket i bägaren - dåligt internet. Kunde inte ens läsa e-tidningarna ordentligt.
 
Drog direkt till PSG igårkväll. Lisas lag vann mot Kågedalen efter att tidigare på dagen förlorat mot ett norskt lag.
 
Tror vi fått tillökning i huset - hörde tydligt spring från övervåningen. Och på väg till PSG mötte jag kusinen med fullastad bil - så det är nog barn och barnbarn som anlänt. 
 
På måndag blir det att återgå till jobbet på riktigt. Känns bra. Blir väl lite till semester sen - mellan Pajala marknad och Överkalix marknad. Tänker att det är sista året jag har semester. Efter årsskiftet är det ständig semester. Fast de finns de som tvivlar att det blir så.
.
Blir inte mer rapport än så här. Idag blir en härlig blandning av jobb, fotboll och lite andra sociala aktiviteter. Kanske kan få njuta någon fotbollsmatch på TV också framåt kvällen.
 
Ha en riktigt bra helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback