Dagen D - som i Dop

2014-06-08, kl. 07.00. Och namnsdag har Eivor och Majvor. Grattis!
 
Lördagen gick i svartaxis tecken. Först hämtade jag Sara hos pojkvännen i Måttsund och sen drog vi till Sörn. Ja - fast först hade ju sonen ringt och beställt skruv från Lakkapääs. Och trots att försäljaren pratade men Jens i telefon så blev det fel förstås. Men passade på att köpa en inflyttningspresent - en handjagare för mygg. Och minsann - den behövdes. Fast nere på den fina stranden kunde man njuta solen i fred. Paradisiskt på Rånäsudden!
 
Och stugan hade lyft sig massor - tänk vad lite vitfärg och såpskurning kan göra. Men kan lova att de inte kommer att vara undersysselsatta de närmsta åren. Bara vassrensningen kommer att kräva sina mutor av barnen!
 
Nåväl - vi levererade äldsta barnbarnet till stugan - och fick med oss det yngsta hem. Hon skulle åka buss till Måttsund - men ringde efter en kvart att bussen inte gick. Svartaxi nr 2!
 
Idag har jag snoozat från vardagstid till helgtid - dvs från halvfem till klockan halvsex. Hämtat in DN. Ganska ljuvligt ute trots att det vilar mul över Berigårn idag!!
 
Mulet också med de lokala nyheterna. En man i Pajala har mördats/dräpts i Pajala - misstänkt är en 50 årig kvinna. I Skärgården har en 14-årig pojke drunknat. Egentligen är det ganska skönt när det inte händer något.
 
För egen del drar jag strax till jobbet. Ska vara i Stockholm i morgon - så det finns en del som måste åtgärdas redan idag. Blir bara några timmar - sen drar jag till Svensbyn på fotboll. Lisas lag mot IBFF - med reservation mot namnet. Något i stil med Infjärdenbyarnas fotbollsförening. Och fotbollsplan ligger alldeles där Ulla Persson bor,Men får nog planera ett stopp före matchen - Lisa ska åka med oss hem - och ungdomen har ju alltid bråttom.
 
Idag ska ni njuta a Pingstdagen. Tillika Dagen D - som i Dop. Ligger något i det han skriver Lindvall i Expressen - ingen bra dag för republikanska föreningen! Och så får väl Lars A och Nisse näring till lite "kärleksfullt" gnabb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback