Hemma igen

2014-05-02 kl. 06.30 - och Roger och Rutger har namnsdag.Säger grattis till dessa grabbar vars namn har samma ursprung.
 
Och ny månad har det hunnit bli medan jag roat mig i Göteborg. En riktigt trevlig resa - fastän det inte lyckades fullt ut för tjejerna. Utslagna i kvarten. Men kan trösta sig med att det var ettan i deras grupp som blev totalsegrare i åldersgruppen.
 
Förutom basket så har vi njutit av fint väder och mycket shopping. Ja tom med jag som inte brukar shoppa har med mig en hel del hem.
 
Fantastiskt med Västtrafiks reseplanerar app. Lyckades i princip hitta rätt med alla resor. Gillar spårvagn i jämförelse med tunnelbana - kul att få se så mycket. Vi tog en extra tur både till Mölndal och Angered!
 
Resan hem gick inte helt friktionsfritt. Åskväder hade slagit ut elen på Landvetter så det strulade både med incheckningsapparaterna och bagagebanden. Vi fick bära och köa.
 
Nåddes dessutom av ett dödsbud medan jag väntade på Arlanda. En kär faster har hastigt avlidit. Pratade med henne förra måndagen och vi planerade att träffas nu på torsdag. Livet tar oväntade vändningar.
 
Kom inte hem förrän halvtolv igårkväll. Tur att det varit extra helgdagar och att jag skumläst tidningarna på nätet. För det går inte att komma till sängs förrän man bläddrat igenom den. Inte mycket som hänt.
 
Dagens tidningar var också lättlästa. NSD har nyheten om att LKAB satsar på flyttbart boende. Medan Kuriren har en angelägen artikel om unga demenssjuka - som sviks av samhället. Insändarsidorna översvämmas av insändare om hur SD borde ha bemötts. Lätt att vara efterklok.
 
Hoppas jag får lättare att ta mig till jobbet än de ca 80 000 resenärer som drabbas av tågstrejken i södra Sverige. Blir inte mer skrivande idag än detta - har en "pryoelev" idag - en blivande gruppledare i Gällivare.
 
Ha en bra måndag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback