Klippfast?

2014-06-29. kl. 07.00. Och Peter och Petra har namnsdag. Grattis! Fast i avsaknd av tidning kollade jag i en namnsdags- och födelsedagsbok och där var det Petrus som ägde dagen. Inte särskilt "klippfast" att bli flyttad i namnsdagslängden.
 
Aktiv dag igår. Åkte hemifrån vid 8 och återvände inte förrän efter kl. 18. Jobb och fotboll -och ett och annat övrigt också. Men sen blev det fåtöljhäng framför TV:n. Rysare mellan Braslien och Chile - som inte avgjordes förrän då sista straffen lades. Höll på Chile så till Lisas lags förlust las ytterligare en. Men det finns tyngre bördor att bära!
 
Sovmorgon idag - till halvsex. Chansade och hämtade tidningen i bara tunna särken. Gav hopp om sommaren. Riktigt ljum promenad.
 
Promenade på nätet har inte gett särskilt mycket att hetsa upp sig för. Kossor på rymmen i Sunderbyn - ca 15 stycken. Historien förtäljer inte om det infångats än.
 
Har varit lite väl mycket död i min närhet sista tiden. Tre onödiga dödsfall i nära släkt/vänkretsen inom en kort tid. Blev därför lite extra sorgesam då jag såg att det lagts ut blommor och gravljus på avfarten från 97:an här i Sunderbyn. Men inget har stått i tidningen iaf - om någon dödsolycka där?
 
Söndag kommer att få ungefär samma stuk som gårdagen. Drar till jobbet - och sen mot PSG i Piteå. Hoppas verkligen tjejerna får en rejäl vinst idag. Det behöver de för självkänslan.
 
Och så ny vecka i morgon - sista dagen på juni. Almedalsveckan börjar - fast den har väl redan tjuvstartat. Men jag säger då bara - vad är Almedalen mot Pajala? Hoppas bara vi nu lyckas få logi till alla fp:are som vill hjälpa till. Men Almedalen kanske kan ge lite näring till att "rasa" här på bloggen - vem vet.
 
Ha en bra söndag alla!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback