Mera fest idag

2014-06-15, kl. 09.00. Idag är jag sen i starten- Vaknade halvfem men bestämde mig för en rejäl söndagssovmorgon. Ingen plikt att hämta in tidningen - kusinen på rymmen! 
 
En länk  så att texten blir svart.
 
Och med de här personerna umgicks jag hela dagen igår. 
 
Hoppas du får en toppen födelsedag idag. Hoppas ni andra som ser detta noterar Bernts keps. Måhända är den från 60-års kalaset? Eller kanske tom lite äldre. Bernt är rädd om sina grejor!
Så där 44 mil i bil blev det igår - men en trevlig resa. Hem underhölls jag av fotboll - damernas VM-kval. Och när jag lämnade lyssnadet ledde vi med 3-1 - måste kolla hur det gick?
 
Sifo i dag - rubriken om att giganterna - s och m - aldrig haft så lågt väljarstöd som nu. För vår del nästan valresulatet - kan vara ett bra golv att starta sluspurten på.
 
Inte så mycket nyheter - en tråkig från Arjeplog om en 70-årig man som drunknat. Trevliga nyheter från Luleå - ca 4 000 personer i pridetåget. Och Pajala är nyhet i Aftonbladet - tråkig sådan. Vi ska hjälpa David att nå målet - att flera hundra ska gå i tåget den 5 juli.
 
Och mera fest idag. Ska börja med att dra till jobbet - städa upp och organisera inför kommande vecka. Det blir en hektisk vecka - jobba in en veckas semester. I eftermiddag drar jag till Arnemark för sedvanlig säsonsavslutning med Piteåfolkpartisterna. Och dagen toppas med ett telefonsammanträde med stora valledningen kl. 21.00.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback