Sthlm tor

2014-06-10, kl. 06.00. Idag gratulerar vi Boris och Svante.Namnsdag idag. Lite kul det här med namn - Boris är ryskt och betyder "berömd kämpe" medan betydelsen av Svante inskränker sig till att  det från Svantepolk och att första delen av namnet betyder "helig". Måste näsan kolla på Ratsit om det finns någon med namnet Svantepolk?
 
Dagen igår kan sammanfattas i Sthlm tor. Åkte hemifrån 05.20 och kom hem 15 timmar senare. Efter viss flygförsening. En försening förorsakad av ett väderomslag som nog är det snabbaste jag varit med om. Klev av flygbussen i strålande sol. När jag kom ut från Max en hamburgare senare så var det regn, hagel, blixt och dunder. Planen hade fått landningsförbud - men ovädret drog bort lika snabbt som det kom.
 
Kul att träffa gamla kollegor - men insåg att att merparten av konferensdeltagarna kände jag inte. Blir väl så när man är på utfasning och inte deltar så ofta.
 
Inge vidare sommarväder idag. Mulet och regnet hänger i luften. Plus elva är inget att skriva hem om. Men nu har vi iaf samtalämne vid kaffeborden!
 
Kuriren toppar med en trevlig nyhet - om Maria Uggla som efter 15 års kamp får rätt mot försäkringsjätten IF.Men det är ju makalöst att det ska måsta ta 15 år. Fast förvånar mig inte - hjälper ju en kompis i kampen med LÖF - och det tar tid det också. Man kan stånga sig blodig mot en byråkratiska väggen. 
 
Och de ante mig väl - att Pridefestival i Pajala inte skulle undgå protester. NSD skriver om det - men inte ute på nätet. Bekräftels på att Pride verkligen behövs!
 
I övrigt är det mest baler - och inte plussade så här får ni.. Fast egentligen är det mycket mer - men jag känner inte för att skriva mer. Längtar till jobbet efter en dags bortavaro. Så där 200 000 tusen valsedlar lär ha kommit. Nu gäller det att hitta logistik på bästa och billigaste sätt.
 
Kan hoppas på många trevliga besök idag. Och sen ska kvällen avslutas med skjutsning till fotbollsträning - och då får jag väl själv göra något trevligt besök medan jag väntar. I Alvik finns många trevliga att besöka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback