Betalar och är oglad!

2014-03-20. kl 07.00 - och alla "jockar" har namnsdag - Joakim och Kim.
 
Lång och supertrevlig dag - lämnade över nomineringskommitténs förslag till kommunfullmäktigelista till nomineringsmötet - och fick godkänt. Lagomt mycket synpunkter som visar på engagerade förtroendevalda. Och listan med 37 - eller var det 36 - namn är nu fastställd och jag är "ankare" längst bak och för säkerhetsskull på baksidan av valsedeln.
 
Blir en snabbis här idag också - helt förvirrad efter att ha läst de "nystajlade" tidningarna. Tycker ju alltid att det är "fel" - men inser att det bara handlar om tillvänjning. Men att NSD och Kuriren nu hela tiden gör samma sak samtidigt stör mig. Exklusivt erbjudande till mig som prenumerant om att se basketmatchen igår - från båda. Och nu har de stajlat sig ungefär som siamesiska tvillingar.
 
Och apropå basketen så förlorade Nortland nere i Uppsala. Lite bonus har sonen av sitt myckna resande - var på plats. Om det nu var någon bonus då det blev storstryk. Undrar när nästa hemmamatch är - i veckan förstås - men när. Skulle nog vilja gå - frågan är om det går att få in någon mer fritidsintresse i veckan än Saras basketmatch på lördagmorgon?
 
Och idag förlorade Swedbank en kund - har tänkt men inte gjort. Men nu är måttet rågat. Som LA skriver på facebook  "2,3 miljoner för att "daska" klubba i bordet. Lönen är höjd med 74%, otroligt osmakligt att detta". förekommer i vårt 
 
Själv "förlorade" jag just drygt 10 000 kronor. Har deklarerat och fick en smärre chock! Tänk att det ska vara så svårt att minnas pengar som flöt in i fjol - vinst på sålda fondandelar - obeskattade!!
 
Idag blir det att blåjobba på expen hela dagen. En dejt med en tjej från Jokkmokk vid 11-tiden - enda avbrottet. Ska hämta upp marknadsgrejor som var på Jokkmokks marknad. Här näst ska de till Älvsbyn på Kanisdagen den 29 mars. Välkomen dit - alla som kan och vill. 

Kommentarer
Postat av: Nina

Nästa match är på lördag 22/3 kl 15. Kom, laget behöver allt stöd som kan uppbäras.

Postat av: Nina

Heter det uppbäras eller uppbringad?

2014-03-20 @ 21:58:50
Postat av: Anonym

uppbringas!

2014-03-20 @ 22:29:03
Postat av: Nina

Tänkte väl det!

2014-03-20 @ 23:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback