Flera "missar" igår

2014-03-30. kl. 07.30 eller...dom har stulit en timme igen - men blir inte alls lika störd nu - kan undra hur många år sen det infördes?
 
Får börja med rubriken så jag svärtar texten - "tillsammansmarschen" var en av flera "missar" igår. Begåvades med en ihärdig huvudvärk - så jag fick åka hem medicinera och vila en stund. Och på benen kom jag till teatern Frankenstein. En fantastisk upplevelse! Middagen på lokal fick dock uppskjutas - så jag var hemma redan vid 20-tiden och hann förbereda för övergången - till sommartiden.
 
Sammantaget en riktigt bra lördag - med grädde på moset i form av seger för Saras lag - som visade sig resultera i final idag, Vet dock inte om det blir mot Gladan eller Råneå - dock i vilket fall i LEA.
 
Dagen förmörkades dock starkt av branden i Sunderbyn. Kurt Isakssons hus på Innimarksvägen brann ner till grunden. Läste på FB om stark rökutveckling från huset - och bara kort stund efter om övertänt hus.
 
Detta en kort rapport om gårdagen - dagens rapport ännu kortare - tidsbrist som vanligt. Vaknade utan huvudvärk - men med en sargad näsa, Röd, fnasig och blåsig - måste väl vara någon form av herpesutbrott? Steg nog upp vanlig söndagstid - dvs halvsex - fast då var den ju halvsju enligt nya (onödiga) tideräkningen. Lite strssad blir jag allt. Nu är ambitionen att vara på jobbet klockan 9 (ja, jag vet - inte jobba söndagar), Sen blir det brejk för finalen kl. 13.45.
 
För övrigt missade jag att hämta tillbak min klockan i går också. Men dom har väl knappast söndagsöppet - KlockSlaget?
 
Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback