Måndag morgon...

2014-03-17. kl. 06.15 - och solen skiner - nästan - och minus 13 grader. Lägg till detta att Gertrud har namnsdag så är starten summerad. Grattis Gertrud - själv känner jag inte till så många.
 
Och så är det måndag morgon - och mitt huvud känns nte alls tungt. Men snopet var det - vaknade klockan 3 och var utsövd. Skulle bara maka till mig i sängen och sova en och en halvtimme till. Men innan jag var färdig med var klockan redan halvfem. Tiden rusar även på natten.
 
Blev jobb i princip hela dagen igår - erkänner att jag blir lite manisk med mitt "ska bara". Allt var ju inte panik - men skönt att ligga lite i framkant.
 
Hem och skulle kreera en ny typ av köttfärslimpa. Med fyllning av sirapsfräst vitkål och upptinade lingon. Fiasko blev det. Inget fel på smaken - tvärtom - men totalt lös i koncistensen. Kokar just nu potatis - får bli matlådor i
veckan.
 
För övrigt stod jag för en stor bedrift igår - tog min Prolia spruta alldeles själv. Tredje gången tror jag, Har haft den i kylen men gått och gruvat i veckor. Men nu är det gjort.
 
Trista nyheter - misstänkt mord i Innanbäcken. Och lavindrama i Riksgränsen. Den senare dock hemlig - plusstämplad i båda tidningarna. Annars är det lite underligt - Kuriren har återinfört plusstämpel på det mesta - medan det åtinstone till synes är fritt i NSD. Gårdagens nyhet i NSD om listorna över SSU:s fejkade kurser är dock hemligstmplad - men det passar sig väl - de var ju så hemliga att de överhuvudtaget aldrig ägt rum.
 
Tur att Northland basket ger oss hopp - Luleå hockey blev totalt utklassade i och mot Växjö. Nästa så man tror det blir tvärstopp här?
 
För övrigt såg jag två totalt havererade debatter på Agenda igår. Stasminister Reinfeldt mot Löfven - som både svängde sig med siffror och budgetteknik som ingen begrep något av. Och båda såg ut som katten som just svalt råttan när de tyckte sig fått in en femetta! Avlöstes den av Åkesson och Fridolin som mest pratad/skrek i mun på varann.
 
Och nu ska väl båda debatterna dissikeras av nyheterna. Reinfeldt och Löfven har redan varit på tapeten.
 
Själv har jag satt i motorvärmaren - och fick sladden att räcka trots min "latmansparkering" vid bron. Fast det beror inte på lathet - utan en extrem halka. Misstänker att många nu går omkring och drömmer om våren - snön har ju dagit sig undan rejält. Men minns var ni läste det först - det kommer att komma ett par decimeter till!
 
Nu ska jag göra matback och dra till jobbet. Idag stationär på expen - men redan i morgon bär det iväg till Gällivare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback