Roligare förr?

2014-03-31. kl. 06.15 - och Ester är namnsdagsbarn. Förstås  inkluderande Martin Ljungs "Ester". Såna sketcher görs inte längre, eller? Kanske det var roligare förr? Tänker på alla Hasse & Tage revynummer också förstås. Vad är dagens motsvarande?
 
Nåväl har nu överlevt även årets införande av den onödiga sommartiden. Numer går det ganska friktionsfritt. Beror nog på att det skrivs mycket mindre om det - masshysterin uteblir.
 
Jobb och basket präglade dagen. Bra varning med att ta paus och se Lisas lag i final kl. 11.35 - dock fick de stryk av Höken. Men en spännande match där det hämtade upp ett rejätt underläge till lika - men sen räckte inte orken mot Höken.
 
Fick stora "moddra" när det stod klart för mig att alla grabbarnas finaler spelades i nya och fina A-hallen - medan alla tjejernas motsvarande spelades i B-hallen. Och alla faciliteter typ fika fanns förstås hos grabbarna. I B.hallen var dessutom poängklockan ur funktion - men det fixade de förstås.
 
"Förnedingen" blev total då det visade sig att Saras lag fick flytta sin match till  A-hallen - för det fanns inget pojklag i hennes åldersgrupp!!
 
Guld till Saras lag efter stor seger mot Råneå - men matchen var jämnare än de 53-30 som slutresultatet blev.
 
Törs knappt nämna det - men fick ett telefonsamtal från en David som hittat mitt Visakort på parkeringen. Var dock kvar i arenand både David och jag så jag fick tillbak mitt kort.
 
Och denna dag lär väl fortsätta i basketens tecken - avgörande semi för Northland. Slutsålt hörde jag - så jag skrotar nog planerna på att vara där. 
 
Och i skuggan av Nortland kämpar LF för fortsatt slutspel. Men så utskåpade som de blir av båda tidningarna trodde jag att det redan var utslagna. Men så är det inte - men båda tidnngarna tar farväl redan idag. LF har inte en chans hävdar det. Alltid kul när såna besservissrar har fel - så nu önskar jag segrar för LF lika mycket som för Northland.
 
Iag blir det jobb som vanligt - fast ovanligt för Jörgen har semester. Dock har jag ju fått Thomas S istället - T2 som vi kallar honom - som motsats till T1 - Olofsson.
 
Nu går vi ut och möter måndag och ser vad den kan erbjuda oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback