Vädret

2014-03-02 - kl. 07.30 - strax innan en börjar ladda för Vasaloppet på TV. Och här blir en länk på något - för att få svart 
 
Och faktiskt blev det en länk till en semmestest som SvD gjort - men länken funkade inte. Kan väl förstå att de kommit till deras kännedom att på tisdag görs världen bästa semlor här i Berigårn. På riktiga fettisdagen - som det ska vara.
 
Gårdagen tillbringades i Korpilombolo. Fika på Vippabacken på väg upp alltid en upplevelse. Inte minst den stora kaffepannan med kokkkaffe som alltid står på. Väglaget ovanför Överkalix fanns ett och annat att önska om. Tydligen hade det snöat under natten.
 
Fantastiskt fint Kulturhus i Korpilombolo - med matservering varenda dag. Drivs av idell förening - helt otroligt.
 
Idag tänkte jag inte skriva om annat än vädret - tvä grader kallt och lite snöflingor har sinlat ned. DN i lådan idag - efter vissa kontakter med Tidningstjänst. Dock tur att det inte är några papperstidningar idag - för inget har hänt. Lokaltidningarna rapporterar sport och bra sport- Inte ens helgernas vanliga fyllehändelser och misshandel finns med.
 
Idag drar jag till Kolkgatan tidig morgon - först till en komis för att hjälpa henne med ett bokslut. Eller rättare sagt bara kolla att det ser rätt ut. Sen förflyttar jag mig 5 nummer på gatan - till 5:an och hämtarupp faster. Vi ska åka ut till farbror i Alvik och fira att han fyller 80. Först på onsdag - men vi firar honom idag
 
Nu ska jag slå på rätt kanal och se Vasaloppsstarten. Lite ovant att inte ha sonen i spåret - även om han faktiskt inte åkte i fjol heller. Men enligt Lotta ska hon och jag åka om 10 år för då är det 100-års jubileum!
 
Ta vara på vilodagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback