Vilodag

2014-04-16. kl. 07.30 - och idag vet jag inte vem som har namnsdag - men grattis i alla fall. Den här "länkningen" bara för att få svart text - kan undra om det funkade?
 
Börjar med att ösa ur mig lite galla genom att citera min vän Inger Lundberg från facebook:
"Väldigt upprörd över domarna i SSU-härvan i Piteå! 3 unga tjejer blir syndabockar för en kultur som pågått läääänge! En revisor som undertecknat bidragshandlingar går fri. Ju högre upp i hierarkin desto friare? Tänk om detta hänt i Stockholm och kvällstidningarna startat ett drev? Då skulle fler av moraliska skäl fått kliva av. Nu blir de välkomna som förtroendevalda!" 
 

Känner att det är läge för lite vilodag. Igår åkte jag hemifrån halvåtta - jobbade till 16 - och sen åt jag middag på Luleå Energi Arenaföre den rafflande semifinalen Northland mot Sahlens. Som vi vann!
 
Har inlett söndagen med sovmorgon till halvsju. Inhämtat DN - kände att det kylde lite på kindena - och visst - minus 8. Men inte har de kommit några utlovade 6 mm snö - kanske 1 mm. Lite puder.
 
Spanar in nättidningarna - Kuriren "bjuder" inte på första nyheten - om att en man blivit misshandlad på Tröttergränd är "plussad". Svårt att förstå det - den nyheten kan ju faktiskt hjälpa polisen att få vittnen.
 
"Betalväggen" blir mer och mer mysko. Chefredaktör Enbom förnekar bestämt några direktiv från Norrköping - den här strategin har de haft hela tiden. Först nypa igen helt, släppa lite - för att sen succesivt dra åt snaran igen. Ja iaf är det då så att om det finns några dekret från Norrköping så har då tidningarna tagit till sig det helt olika - I NSD finns inte ett enda"plus" idag. Fast spelar ingen roll vilket - inga nyheter alls i någon av dem. Här en artikeln om Modig - som får mig att undra om det är hockey match idag - Växsjö-Luleå
 
I den stora "draken" Expressen hittar jag Horner, försvunna flygplaner, ukraina och så en Sifo. En Sifo där 17 procentenheter blivit 11,6. Övertygad om att det blir en jämn och spännande valrörelse även denna gång! Har tagit ett snabbrace på övriga tidningar också - inget att orda om,
 
Nu ska jag polimasa några timmar - sen blir det nog en snabbis till jobbet - innan jag landar på Kvantum för att fylla på matförrådet. Gapar tomt lite överallt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback