Formidabel succé

2014-05-17 kl. 07.00 - och Rebecca har namnsdag. Och såRuben förstås - växte upp med två Ruben i mitt liv - Peihanscha och så våran busschaufför - en butter rackare men jättesnäll.
 
Piggnade på rätt snabbt igår - vid lunch var formen på topp igen. Bortsett från lite ischiasvärk - som helt försvann i skuggan av magontet. Det gamla tricket som farmor rekommenerade att smärtan av skrubbsår på knäna försvann och man nöp sig riktigt hårt i örat besannas.
 
Skickade iväg gänget vid 9tiden. Lite administrtion och sen valstugan med Thomas och Ade.. Tillbak till expen. Sen valstuga igen - med Gerd, Nisse, Thomas med flera. Avslutade arbetsdagen med att leverera foldrar och valsedlar till Eva på Mjolkudden och sen till Boden med ett gäng flygblad som ska delas på kampanjandet idag.
 
Idag gör tidningarna avslut i Obolaffären. Preskribtionstiden för att få tag i Bo och Jan lär ha gått ut. Undrar hur i fridens namn två såna herrar kan hålla sig anonyma under så lång tid. År 2014 då vi alla lämnar spår efter oss om inte fysiskt på digitalt. Oron för övervakning av nätet är nog obefogad?
 
Det är ju fler män än dessa som går fria. Hur mycket drev har det varit på ordföranden i Längmanskafonden tex eller ordförande för Luleå Hockey Curt Johansson?
 
Och vi hade ett kommunalråd som satt sida vid sida och talade om att Obol var en "formidabel succé" - bara dagarna innan bedrägeriet avslöjades. Bara tur kanske att kommunen inte förlorade några pengar. Och tur för Karl Petersen att han är man - annars hade han haft sin egen Nuonaffär! Och inte ett ord om kommunarådets vitsord i tidningarna. 
 
Lite kul faktiskt att man kan googla fram det jag skrev om detta. Ser att kommunalrådet i Kalix - Söderlund - skällt ut Inga-Lis Samuelsson för att hon på FB kritiserat kommunstyrelsens arbetssätt. Nog tur att "min" kommunstyrele och "mitt" kommunalråd inte var lika känsliga - och förstår vad yttrandefrihet betyder. Heja till Rickard Mohss (FP) som var den ende i kommunstyrelsen som försvarade Inga-Lis. Inte länkbart - men läs detta i NSD.
 
Massor av mer att skriva om från tidningarna - men tiden ni vet. Nu ska jag till jobbet och slita ut kampanjmaterialt från Kirunaresan som grabbarna gjorde igår. Packa för Älvsbyn och Boden. Dit far Jens - men själv stannar jag nog i stan - en stund på jobbet och en stund på valstugan. Till jag får tillbaka min bil. Så kul att fått låna tillbaka min lilla blåa pärla för en dag.
 
Ha en riktigt skön lördag - och kom ihåg att rösta i EU-valet. På något demokratiskt och salongsfäigt parti - vilket innebär att ni väljer bort längst till höger och längst till vänster. Lika goda kälsupare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback