Heders Vanja!

2014-05-12, kl. 05.45 - och Charlotta och Lotta har namnsdag. Grattis till bästa svärdotter AnnCharlotte "Lotta" Sundström förstås. Och till alla er andra också.
 
Noterar en trevlig tjänst som Kuriren infört - hänt under helgen. Finns inte hos "konkurrenten" NSD vilket gläder mig - skönt att det inte i allt stöps i samma form.
 
För egen del har det inte hänt särskilt mycket under helgen - men nöjd med det. Söndagsmorgonen inleddes med skjutsning av Lisa ut till Hertsön. Hon brås på farmor sin - hela 45 minuter innan det började var vi där. Och fick invänta några minuter innan komisen dök upp.
 
Och som jag misstänkte hamnade jag på jobbet sen. Man känner sig rik när man kan ta sig tid att göra sånt som annars får ligga. Städa upp både här och där - och göra oanade fynd över saker som varit gömda under andra saker.
 
Hann tömma bilen fråpn Gällivareresan. Staga upp nacken på "pappersmarit" - nu är det bara fylla på för Jokkmokk idag.
 
Och visst blev det en lunch från Max.- GI-burgare special. 
 
Träffade affischeringsgänget vid 15-tiden - och så delar av deras resultat när jag for hem. Bästa Cecilia Wikström vid Scandic. 
 
Sen blev det som hockey för hela slanten. Först såg jag Norge slå Danmark. Och senare skulle jag sova till Sverigematchen - men där ställde man till med både förlängning och straffläggning. Rysare som vi vann till slut.
 
Där emellan matcherna hann jag med ett telefonsammanträde också. En rysare för arrangörerna där leverantören hade fått för sig att med jämna mellarum meddela vilka som anslutit och vilka som lämnat. 
 
Båda tidningarna har miljöstuk på första nyheten - Kuriren om hemtjänsten och NSD om kvicksilverutsläppen.
 
"Heders Vanja" syftar på Vanja Nyberg - som gör precis samma reflektion som jag angående Löfvens utspel om delade turer. Tilltron är naggad, säger Nyberg. Och tror jag det - hon har ju varit med om "stålnackaren" på samma tema.
 
Och nu är det en ny dag. Plus 4 på min termometer som dock flödar i gosolen. Gräsmattan är mer vit än grön - har nog varit ett antal kallgrader i natt. Med bara 14 dagar kvar till EU-valet lär det bli en hektisk dag idag igen. Förmiddagen på jobbet. Sen drar vi till Jokkmokk - jens , jörgen och jag. Kampanj på "stan" och så årsmöte och middag med trevliga folkpartister i Jokkmokk.
 
Rapport i morgonbitti!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback