Hur tankspridd kan man bli?

2014-05-13, kl. 06.30- Och idag har Linn och Linnea namnsdag. Själv trodde jag som tydligen många andra att Linn är kortform av Linnea. Nu lärde jag mig att så inte är fallet.
 
Har översovit - kom från Jokkmokk kl. 23. Och kampanjande suger. Inledde Jokkmokk med ett gott fika. Sen riggade vi event-bord och flagga utanför ICA. Hyfsat väder - och trevligt folk. Förvånansvärt bra mottande av vårt infomaterial. Många vill veta mer. Känns som om många bestämt sig för att verkligen rösta - och söker parti. 
 
Ovanpå kampanjandet årsmöte med Jokkmokkavdelningen. Och sen en trevlig middag på anrika Gästis.
 
Hemresan kantades av älgar, renar, katter, rådjur, tjäderhönor och orrhönor. Tror mig nu kunna se skillnad på en orrhöna och en tjäderhöna.
 
Lite förvånad blev jag när jag kom ut i morse. Bagageluckan på vid gavel. I vanlig ordning fick jag söka efter nyckelknippan. Gick runt bilen och sökte i dörrfacken. Och hittade dem. Men hur i fridens namn kunde jag passera en stor fet bagagelucka/öppnng utan att reagera. Hur tankspridd kan man bli? Bilen i övrigt var låst - vilket inte borde vara möjligt? Känns som något övernaturligt.
 
Men alla prylarna i bilen verkar vara intakt - inklusive "papp-Marit" som vilar i skuffen.
 
Eftersom jag försovit mig - till kvart över fem - får nyhetsreflekterande stå tillbaka. Idag blir det en hektiskt dag på jobbet igen. Har eftermiddagspasset på valstugan. Hoppas vädret står mig bi - då är det ett nöje! Och ikväll ska jag besöka Åse på sjukhuset för sista gången. För jag hoppas verkligen att hon får hemgång i morgon som utlovat är. Dryga två månader kan räcka mer än väl för en ung trebarnsmor.
 
Ha en bra tisdag - så möts vi på onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback