Klämdag

2014-05-02, kl. 06.30. Och Filip och Filippa har namnsdag. Grattis!
 
Lite svårt fortfarande att vänja sig att skriva 05. Men det är verkligheten nu - så idag har jag utmanat ödet och ställt bort snöskottarskorna. Verkligen inte nött på dem i år.
 
Sol, korsord, basket och lite jobb blev huvudingredienserna igår. Lisa spelade i Saras lag och vann mot Gladan med 75-20. Och förkylda Sara fick tjänstgöra i sekretariatet. Inte så roligt med så ojhämna matcher - men en seger är en seger särskilt i cupen.
 
Klämdag idag - var rätt ensam ute på FB - och så mycket trafik lär det inte vara på väg mot stan idag. På väg mot brevlådorna kunde jag konstatera att det är ett helt fantastiskt väder idag. Blå himmel och strålande sol. Men nog har det varit frost i natt . bara plus 1 nu.
 
Otroligt mycket annonser i tidningarna idag. I övrigt mest de för 2 maj klassiska. 1-maj firande och motorcyklisternas egna 1 majfirande - Majrundan.
 
"En fläkt av gamla tider" sägs det ha varit i Luleå. Och de kan man väl lugnt säga - första förstamajfirandet utan Karl p så blir Ulla Ölvebro utsedd till hedersmedlem. När katten är borta...
 
I övrigt noterat att Vänstern blev klämd mellan Rättvisepartiet och sossarna. Ohly fick avbryta sitt tal i förtid. Och att Börje Lööw blev avslöjad med en kaffekopp med en ros på.
 
På TV rapporterar de nu om 1 maj firande från hela landet. Blir smått fånigt när man hör och ser en helt okänd man stå och rabbla upp exakt samma floskler man hört från Löfven tidigare. Exakt ord för ord! Cirkulärskrivelse från Sveavägen - trodde nog att man orkade med att skriva personliga tal en dag som denna?
 
För övrigt hade jag länkat til Li Skarins krönikga i Kuriren och Johan Håkanssons i NSD - om det varit möjligt. Läsvärda båda - om det förfärliga utvisningsbeslutet om lilla Maria och om vårt förållningssätt till tiggare. I det senare får Birgitta Ohlsson lite cred. Även Östman läsvärd - läser lusen av Torbjörn Lidberg och hans vänstersamarbete. Men bäst att påminna om SSU-härvan - har precis samma fundering. Hur kunde revisorerna som år efter år godkänt fifflet gå fria? En skymf mot skrået! Tyvärr fanns inte Östman länkbar heller - hur tänker dom? Här en gammal länk om samma såpa.
 
Nu ska jag" länka" mig vidare. Dagen ska starta med kaffe på Ensittarvägen. Sen åker vi till basket på Hälsans Hus. Kungshallen minsann. Lisas lag. Sen blir det jobbet. Två basketmatcher till idag - 15 och 17.45 men troligen missar jag båda. Ska rigga på Arcus fyndmarknad.
 
Ha en bra klämdag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback