På banan igen

2014-05-26, kl. 06.30 - och idag firar och tänker jag på min pappa som skulle fyllt 90 år! Saknar honom så! Och saknar det dignande bull- och kakfatet som skulle funnits om han levat! Och borde inte behövt kolla vem som har namnsdag - Urban, Vilhelmina och Blenda - skola sommaren lända.
 
Och själv är jag på banan igen. I motsats till en hel del väljare som verkar ha kört i diket. Ljuvligt dock att vi i riket är fler liberaler är det främlingsfientliga SD. Men tyvärr OA verkar det bara 90,3 som inte röstat på SD - inte 93 som du skrev utifrån prognosen. Dock ser siffrorna i Norrbotten sämre ut.
 
Men även här finns ljusglimtar - i Övertorneå ökade FP 0,9%. Kul - där vi annars har det så tungt utan fullmäktigeplatser.
 
För övrigt är FP:s resultat bättre än 2005 års valresultat - 9.8. Inte så dåligt att pendla mellan 9,8 och 13,6 ända sen 2005.
 
Blev få timmar i natt - kände mig tvungen att invänta sluträkningen - men fick ge mig när det var två distrikt kvar. Och tur var väl de - för jag ser att de inte är räknade än.
 
Och de var kallt ute idag - fick vända i dörren och dra en jacka över "särken". Inte bara i politiken det blåser kalla vindar.
 
Svart helg i trafiken - två olyckor med dödlig utgång. Plus att man hittat en död kvinna i Råneälven. Ännu ingen rapport om brott är begånget - och kvinnan har legat i vattnet flera veckor enligt polisen. Och ingen saknad har vi väl hört talas om?
 
Apropå¨försvunnen så kommer jag nog försvinna från bloggen snart igen. Dock ingen dikeskörning utan jag ska till Göteborg på basketturnering. 
 
Och nu måste jag börja tänka på att dra till jobbet. Nu blir det dödligt spännande att följa räkningen av personkryssen.,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback