Sommaren är här

2014-05-19, kl. 06.00 och Maj har namnsdag. Maj i maj - fanns inte förklaring av namnet på wikipedia.
 
Så startar vi en ny vecka. Inte svårt alls med det väder som råder här. Strålande sol och blåhimmel. "Särkväder" för tidningshämtningen - men det har det ju varit flera dagar tidigare.
 
Söndagen var inte sämre den heller vare sig vädermässigt eller annars. Startade med att koka blåbärsgröt och så en lätt sanering av lägenheten. Tidigt förmiddagsfika - kl. 10.30 - hos Doris - för planering av dagen, Göteborgsresan och i viss mån Mallis. Det senare dock en månad bort.
 
Frukost från Statoil och så till jobbet. Där var redan Jens - han måste ju hinna med att sköta sitt civila jobb bland också. SMS från T1 som låg i koma efter att ha drabbats av magsjuka. Lite orolig - har inte sett T1 ute på nätet något - vi har inte råd med halva kampanjstyrkan i sjuksängen?
 
Medan jag tjuvlånade tvättmaskinen på jobbet (tvättade gröna fina täckjackan med gott resultat) fixade jag bokföringen. Och upptäckte att 400 000 kronor fattades! Det ni! Men det löser sig hörhoppningsvis idag!
 
Och så underbarfinal på Likoarena (fast vi hann till tanterna/"fastrarna" och dricka kokkaffe med go-doppa först). Fotbollsmatch i strålande solsken - och ännu inte en mygga. Vinst med 2-1 mot Svartbjörsbyn. Lisa spelade bara första halvlek. Benhinnorna trodde vi - visade sig vara lite hjärtrusning. Tur att vi inte visste det under matchen. Dock under läkarkontroll (sen tidigare) - så det verkar inte vara någon större fara på taket.
 
Tidningarna då? Ja NSD slår upp stort en haltande och bristande jämställdhet på listorna till kommunfullmäktige. Och även vi har våra "skämsfläckar" - men jag kan lova att man lokalt gjort allt man kunnat. Men till nästa val igen - vill vi mer! Kuriren presenterar polisens "spottest" - som ska avslöja både ratt- och drogfylla. Välkommet!
 
I övrigt inget som fick mig taggad. Dock kan jag undra om det är riktigt seriöst av media att nyhetsbevaka att MP badar på Udden? Men det kanske är det spektakulära som gäller i år? 
 
Och idag får stan "storfrämmande" av Jimmie Å. Deltar gärna i dn tysta manifestationen och vänder ryggen till honom. Men jag litar inte riktigt på den "tokvänster" som även finns i vår stad. Ger mig tusan på att det kommer med några Leininkepsar och röda fanor! 
 
Börjar dock med att ansa håret kl. 8. Serva bilen kl. 10. Avslutar med hämtning av Erik Scheller kl. 19.25.
 
Ha en bra måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback